Halil Dervişoğlu KAP'a Bildirildi

Hayırlı olsun. Opsiyon yok ama bonservisiyle almak istediğimizde umarım öncelik bizde olur.

Opsiyon yoksa yaptığımız en saçma transfer olur. Tek forvet oynamaz , sağ veya solda oynar.

Eee opsiyon yok ise , Kerem , ayk dururken niye aldık anlamak mümkün değil.

Ben olduğunu düşünüyorum

Hem genc Transfer istiyonuz hem hemen cöp diyonuz bizim öyle artık milyonları sacacak durumumuz yok gecti o devirler bügün eli ayagı düzgün bi genc oyuncu bile kac milyondan başlıyo bizim yapcagımız anca böyle transferler

Bu adam sirf yerli oldugu icin alindi. Adam iyi olsa zaten takimi birakmaz. Gerci o zamanda biz kiralayamayiz. Halil'i az cok izledim Hollanda'da yasadigim icin. Bana gore Galatasarayin forveti olacak adam degil.

Hayirli olmasina olsunda, oynatacak teknik adamida getirseydik iyiydi. Malum Fatih Hoca ile ilk macina bir 10 mac sonra 90+3'te top oyundan cikarsa cikabilir. Sonra bir 10 macta, 85+'da girer. Lig biter bu arada.

Bu adam sirf yerli oldugu icin alindi. Adam iyi olsa zaten takimi birakmaz. Gerci o zamanda biz kiralayamayiz. Halil'i az cok izledim Hollanda'da yasadigim icin. Bana gore Galatasarayin forveti olacak adam degil.
Onu bilemezsin ümit karanda berlinde amatör kümede oynuyodu elimizde forvetmi var biri sakat öbürü ne oldugu belli degil kafadan sakat

Bence çok saçma. O pozisyonda zaten gençler var. Daha onlar yeteri kadar süre alamazken Halil ne işe yarayacak. 6 aylık kiralıkmış. Doğrudan kadroya girip gollerine başlayacak sanki.

İlk 11'de oynatırlar umarım.

GSC’nin geneli ümitli olduğuna göre saç baş yoldurup bu nasıl futbolcu olmuş dedirtecektir.
Hayırlı olsun

Hollanda liginde 68% pas isabeti ve %20 gole çevirme katkısı ile oynaması düşündürücü, umarım olumlu yönde patlar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Türkiye'den iş yapar inşallah opsiyon vardır .Abdurrahim olduğu için opsiyon olmama ihtimali var

Geri
Üst Alt