- 3 Haziran 2015
- 57.145
- 66.325
- 4.143
Bir isi de dogru yapsak sasiririm ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 da olsa koydursak iyiydiOpsiyon zaten yok bu bilinen birsey. 10 milyon euro istiyorlar. Yabanci kurali varken mecbursun.
Açıklamazlar kiralık ucreti dusuk cunku.Halen kap yok ama. Merak ettim rakamlari felan
O hak olayini aciklasalar bariAçıklamazlar kiralık ucreti dusuk cunku.
Açıklamazlar kiralık ucreti dusuk cunku.
Öyle bir şey yok, opsiyon yok sayısı olsun7m euro opsiyon
1.5m kiralama

On alim hakki = first option to buyO hak olayini aciklasalar bari
Kötü bi sey aslinda ön alim. Atiyorum fb gicikligina 10me cikarsa bizde 10 basmaliyiz. Normal opsiyon daha iyi olurduOn alim hakki = first option to buy
fazla ne detayi olabilir?
Kaynak vs. için kusura bakmayın sadece gördüğüm için atıyorum sizce böyle bir şey mümkün mü? İhtimal vermiyorum ben ama sormak istedim sadece.
Oynatmayı planlıyorlardı, kadro dışı kalmadı hiç.Normal opsiyon yoksa, adamlar niye 2 ay önce salmadi bize?
Ben de öyle tahmin ediyorum. Şampiyon olursak Haziran gibi alırız bonservisiniZaten bizim zor çıkabileceğimiz rakamları veren kulüpte büyük ihtimal Halil'in tercih edebileceği bir proje kulübü olur. Futbolcunun vizyon ve misyonu da önemli. Benim öngörüm, sezon sonu maksimum 6-7M Euro gibi bir rakama alırız gibi.