Halil Dervişoğlu Yeniden Kiralandı!

Ön alim birseye yaramaz. Bizde patlama yaparsa adamlar +10 milyon fiyat ceker ve biz tamam o zaman x takimda basarilar dileriz Halile.

Ön alım saçmalığı için mi 3 aydır bekliyorlar. Gelmeseydi daha iyiydi, yine adam yetiştir gavura

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynak vs. için kusura bakmayın sadece gördüğüm için atıyorum sizce böyle bir şey mümkün mü? İhtimal vermiyorum ben ama sormak istedim sadece.

sörloth icin de tsnin ön alim hakki var opsiyon olsaydi keske

Normal opsiyon yoksa, adamlar niye 2 ay önce salmadi bize?

Ingiliz kulubu iyi para bekliyor yani cift haneli rakam, eger bizde iyi oynarsa sezon sonu yolcu demektir cunku bir talibi cikar ve satarlar. On alim hakki bana cok sey ifade etmiyor, biri cikip 9-10 milyon euro teklif etse iyi bir sezondan sonra zaten bize arrivederci demek duser. En azindan iyi oynasin da onemli olan o benim icin. Simdiden bidaki sezon icin bir yerli oyuncu aramaya baksinlar bu yabanci kurali varken baska care yok.

Zaten bizim zor çıkabileceğimiz rakamları veren kulüpte büyük ihtimal Halil'in tercih edebileceği bir proje kulübü olur. Futbolcunun vizyon ve misyonu da önemli. Benim öngörüm, sezon sonu maksimum 6-7M Euro gibi bir rakama alırız gibi.

7-8 milyon euroda olsa bir satın alma koyabilsek harika olurdu,üzdü.

Opsiyon yoksa boşuna brendford için oyuncu yetiştirmek öncelikli olmamalı. Önceliği Mustafa'ya vermeliyiz, onu yetiştirirsek en azından direk alabiliyoruz. Halil de Mustafa'nın yedeği olmalı.

Zaten bizim zor çıkabileceğimiz rakamları veren kulüpte büyük ihtimal Halil'in tercih edebileceği bir proje kulübü olur. Futbolcunun vizyon ve misyonu da önemli. Benim öngörüm, sezon sonu maksimum 6-7M Euro gibi bir rakama alırız gibi.
Ben de öyle tahmin ediyorum. Şampiyon olursak Haziran gibi alırız bonservisini

Geri
Üst Alt