- 25 Temmuz 2011
- 7.322
- 4.263
- 2.088
Halil 9# numarayi alir mi almali mi sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X kulüp 5 M verdiyse ve Brentford kabul ettiyse, sen de aynısını verirsen senin teklifini kabul etmek zorunda. Türkiye ligine gitmesini engeller ama görünen o ki opsiyon yok yada çok yüksek. Brentford zaten bununla yaşayan bir kulüp, parlatıp çift hanelere satma derdindeler, 3e 5e bırakacaklarını sanmıyorum. Yine 1 senelik bir transfer gibi duruyor.Ön alım hakkı?
Mesela atıyorum biri 30m teklif ediyor, biz 30m verirsek bizde kalıyor yoksa yetiştirmişmi oluyoruz?
Veya nedir yani bu ön alım hakkı?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani brentford icin oyuncu yetistiriyoruz heaX kulüp 5 M verdiyse ve Brentford kabul ettiyse, sen de aynısını verirsen senin teklifini kabul etmek zorunda. Türkiye ligine gitmesini engeller ama görünen o ki opsiyon yok yada çok yüksek. Brentford zaten bununla yaşayan bir kulüp, parlatıp çift hanelere satma derdindeler, 3e 5e bırakacaklarını sanmıyorum. Yine 1 senelik bir transfer gibi duruyor.
Sanırım aynı sezon içinde aynı numara iki kişiye verilemiyor.Halil 9# numarayi alir mi almali mi sizce?