Halil Dervişoğlu Yeniden Kiralandı!

Halil 9# numarayi alir mi almali mi sizce?

opsiyonlu deniyor galiba?

edit: yanlis okudum

Ön alım hakkı?

Mesela atıyorum biri 30m teklif ediyor, biz 30m verirsek bizde kalıyor yoksa yetiştirmişmi oluyoruz?

Veya nedir yani bu ön alım hakkı?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
X kulüp 5 M verdiyse ve Brentford kabul ettiyse, sen de aynısını verirsen senin teklifini kabul etmek zorunda. Türkiye ligine gitmesini engeller ama görünen o ki opsiyon yok yada çok yüksek. Brentford zaten bununla yaşayan bir kulüp, parlatıp çift hanelere satma derdindeler, 3e 5e bırakacaklarını sanmıyorum. Yine 1 senelik bir transfer gibi duruyor.

Çok güzel oldu.Hayırlı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

X kulüp 5 M verdiyse ve Brentford kabul ettiyse, sen de aynısını verirsen senin teklifini kabul etmek zorunda. Türkiye ligine gitmesini engeller ama görünen o ki opsiyon yok yada çok yüksek. Brentford zaten bununla yaşayan bir kulüp, parlatıp çift hanelere satma derdindeler, 3e 5e bırakacaklarını sanmıyorum. Yine 1 senelik bir transfer gibi duruyor.
Yani brentford icin oyuncu yetistiriyoruz hea

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

güzel, oyuna katki veriyor ve kerem'le de cok iyi anlasiyor, hücum hattimiz daha da hareketlenecektir bu transferle

Hayırlı olsun ins yakında başlar millet eleştirmeye bu kadar bu cocukta ne gördünüz mrk ediyom görende suarez filan geldi sancak

Ön alım dediğine göre opsiyonlu gelecek.
Bonservisi 7 gibi olur diye tahmin ediyorum.

Gscimbom mobil

Ön alım ne abi:asd:
Yeni yeni terimler çıkıyor

ico satışı gibi olmus
Seedlere katılan yatırımcı klüp

Geri
Üst Alt