# Halil Dervişoğlu

Olay eleştirmek değil çöp bilmem ne demeniz. Eleştirirsin nasıl kaçırdı felan diye ancak çok boktan defolsun gitsin diyip 6 ay sonra ıyi oyuncu dersen kimse senin yazdığını dikkate almaz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu sinirle yazilmis seyler..onemi yok.O dakika kufur eden adam var birak yeteneksiz diyeni .Anlik yazilan seyler oyuncu hakkinda gercek bi yorum icermez.Cunku icinde bircok duyguyu barindiriyo ofke heyecan kayip puanin üzüntüsu vs.Mac konusunda yazilip unutulup giden seyler aslinda..
Yani tam yanilmak diyemeyiz demek istedigim..

90 + da boş kaleye gol kacirmis kritik puan kaybetmisiz..Mac bitmis o sinirle abanmis herkes kufur yerine.. o yorumlarıda alintilayip yazmissin..O adrenalinle hersey yaizlir messi kacirsa ona yazilir bitmissin ronaldanun pabucunu tasi diye .Sakin kafayla yapilan yorumlari alintilamalisin . Herkes yanilabilir ama buradaki bu kiyasda değil.
Hayır 80+da girdiği gibi oldu pozisyon, ısınmamıştı bile.

Devamında Kerem daha netini kaçırdı 90+da.

Bir pozisyonla temel futbolculuk eğitimi almamış demişsin, her sene 100 tane gol kaçıyor o şekilde; burası da mahalle kahvesi değil zira anlık böyle tepkiler vermemeliyiz hele de genç oyuncular için.

Mevzu Sivas maçı da değil, önceki maçlarda da 10 dkda neler söylenmişti.

Su an iyi ve lazim olan oyuncu, umarim kendini kanitlar. Milli Takimda kiliti acan ve hemde pozisyonu kendi hazirlayan oyuncu, futboldan anlayan herkesinde gözüne batar yani. Bundan sonra sadece defanslarin yakin markajinda degil, scoutlarda takipte tabiiki.

Hayır 80+da girdiği gibi oldu pozisyon, ısınmamıştı bile.

Devamında Kerem daha netini kaçırdı 90+da.

Bir pozisyonla temel futbolculuk eğitimi almamış demişsin, her sene 100 tane gol kaçıyor o şekilde; burası da mahalle kahvesi değil zira anlık böyle tepkiler vermemeliyiz hele de genç oyuncular için.

Mevzu Sivas maçı da değil, önceki maçlarda da 10 dkda neler söylenmişti.
80 + daysa haklisin koskoca 3 5 dakika varmis bikactane daha kacirirsa yazilmaliymis..
Kerem kacirirsa ona da denir denmediyse vardir farki herkesin kendi görüşü. Ben kendim icin yazmadim zaten ben o sinirle 6 pasdan kaleye abanan adama temel egitim almamis demişim cok da onemli degil gorusumdur..Daha isinmamisdi bile de senin görüşün.
Futbol dedigin mahalle kahvesinin kendisidir..Oyledirki harvard da da okusan ulkenin en zengini de olsan tribunden atlatir tanimadigin adami kosturur..Cift yarik deneyi konusulmuyo max sirasinda zaten nasil vurdu kacirdi vs vs hepsi anlik tepkiyle yaziliyo siz ne kadar istemeseniz de..İddian varsa heyecanin fazla oluyo..Bu sene kendi adima umutsuzum anlik yazmayabilirim tam istediginiz gibi..
Futboldaki heyecan genc oyuncu yildiz oyuncu tanimiyo malesef drogbada elstirliyo keremde halilde..Lille de takimi sirtlayan burak da elestirlidi..Hemde neler neler dendi..Halilde brendfordda duzenli oynayamayan bir forvet eksigi olmasa bizde isi ne..Gelecekte iyi seyler yapabilir en onemlisi yerli olmasi.. Bugün gellistirir insanlar yanılmış olur..Yarin kendine bakmaz siz yanilmis olursunuz..Muhammed geldiginde ucuyodu elestiren kuş du..Bugun jendine bakmiyo bi kidmi hocayı bi kismi oyuncuyu elstiriyo..
Küfür hakaret olmadigi sürece herturlu elstiri olmali tek fikir olacak ve herkes ona benzer ovguler yazacaksa olmaz..
En başa doneyim ben anlik sinirle yazilanlarin insanlarin gercek fikirleri olmayabilir diyorum ..
Yabilma konusu hep tartismalidir..Boey suan mukemmel diyorum 3 ay kendine bakmazsa ben yanılmış olacagim ama suan gördüğüm basarili bi sag bek..
Kendi adima yazmamistim herkesin mac aninda yazdigi abartı oluyo ovgu de yergide saygılar iyi günler

80 + daysa haklisin koskoca 3 5 dakika varmis bikactane daha kacirirsa yazilmaliymis..
Kerem kacirirsa ona da denir denmediyse vardir farki herkesin kendi görüşü. Ben kendim icin yazmadim zaten ben o sinirle 6 pasdan kaleye abanan adama temel egitim almamis demişim cok da onemli degil gorusumdur..Daha isinmamisdi bile de senin görüşün.
Futbol dedigin mahalle kahvesinin kendisidir..Oyledirki harvard da da okusan ulkenin en zengini de olsan tribunden atlatir tanimadigin adami kosturur..Cift yarik deneyi konusulmuyo max sirasinda zaten nasil vurdu kacirdi vs vs hepsi anlik tepkiyle yaziliyo siz ne kadar istemeseniz de..İddian varsa heyecanin fazla oluyo..Bu sene kendi adima umutsuzum anlik yazmayabilirim tam istediginiz gibi..
Futboldaki heyecan genc oyuncu yildiz oyuncu tanimiyo malesef drogbada elstirliyo keremde halilde..Lille de takimi sirtlayan burak da elestirlidi..Hemde neler neler dendi..Halilde brendfordda duzenli oynayamayan bir forvet eksigi olmasa bizde isi ne..Gelecekte iyi seyler yapabilir en onemlisi yerli olmasi.. Bugün gellistirir insanlar yanılmış olur..Yarin kendine bakmaz siz yanilmis olursunuz..Muhammed geldiginde ucuyodu elestiren kuş du..Bugun jendine bakmiyo bi kidmi hocayı bi kismi oyuncuyu elstiriyo..
Küfür hakaret olmadigi sürece herturlu elstiri olmali tek fikir olacak ve herkes ona benzer ovguler yazacaksa olmaz..
En başa doneyim ben anlik sinirle yazilanlarin insanlarin gercek fikirleri olmayabilir diyorum ..
Yabilma konusu hep tartismalidir..Boey suan mukemmel diyorum 3 ay kendine bakmazsa ben yanılmış olacagim ama suan gördüğüm basarili bi sag bek..
Kendi adima yazmamistim herkesin mac aninda yazdigi abartı oluyo ovgu de yergide saygılar iyi günler
1. Oyuncu oyuna yeni girmiş ve pozisyona girmiş, 90+da olduğu için her şey söylenir diyorsun sonra da ben yeni girmişti, 80+ deyince alay eder gibi cevap veriyorsun. Niyetini anlamak zor.

2. Eleştiri göremiyorum ben yukarıda hakaret görüyorum, kimse eleştiriye laf etmez ki alıntılama amacım da takımda çokça genç oyuncu var ve bu hatalar olacak, daha temkinli yaklaşılır bundan sonra belki diyeydi. Haklı haksız meselesi değil bu.

3. Hiç kimse yaptığı işi mükemmel yapamaz, hata yaparak öğrenir hele de futbol gibi bir çok değişkene bağlı bir oyunda, oyuna girmesi 2 dk olmuş biri gol kaçırdı diye tüm kariyerini çöpe atıp bu temel eğitim bile almamış demeyi mübah görüyorsan zaten sana diyebileceğim bir şey yok.

Mahalle kahvesinde verilen tepkiyle, başka yerde verilen tepki benzer olmaz bu futbol bile olsa, olmamalı da.

Sana da iyi günler.

burak gibi yeteneksiz bir emek hirsizi icin su cocugun hakkini yiyor it senol

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sırf soyadı değişik diye meşhur olup, elinden tutulmuş biri. Bizim ülkede ki son 5 yıllık futbolda hep soyadı değişik adamlar şişirildi ve piyasaya sunuldu, hepsi balon oldu uçtu.

Nedendir, bilinmez.

oynadığımız oyuna en uygun 9 numara dervisoglou.

senin kanat forvetlerin sürekli ceza sahasına giriyor zaten. aynı şekilde cicaldau da ceza sahasına girmeyi seven bir oyuncu.

hatta PvA. herifi bıraksalar rakip ceza sahasında yatar, zorla bek yapılmış sanki. tehlikeli bölgede bu kadar oyuncun birikiyorsa 9 numarada topla dönebilen, servis yapan ve pas kalitesi iyi olan bir oyuncunun olması net bitiriciden daha elzem.

Ön alım hakkı denen zırvanın olması saçma olmuş düşük teklife brentford satmaz yüksek teklifi biz veremeyiz

Önalım hakkı ile ilgili -1 m € maddesi varmış.

1 milyon € bu sene ödediğimiz kira bedelidir. Aynı parayı ödeyip alıyoruz, bir fark yok ama merak ettiğim devre arası 6 milyon teklif ettik, bu teklifi daha iyisi gelir diye bekletebiliyorlar mı? Ya da teklif gelmemesi durumuna karşın bir tavan bedel sözleşmeye yazdırdık mı? Ya da Türkiye’yi bu kapsam dışında tutacak bir maddeyi sözleşmeye eklettik mi? Yine ödeyemeyecekleri bedelleri teklif edebilir rakiplerimiz. Bunları düşünmüşüzdür umarım.

67 ne oğlum

saçma sapan şeyler

insanlar sizin formanızı almak istesin

buna göre düşünüp alın şu numaraları

Bu sezon keremle birlikte şampiyonluğun mimarlarından olabilir yabancı sınırı nedeniyle bolca forma şansı bulacak vurduğun gol olsun..

Bu sene kotu de gecebilir onun icin ama su gercek dursun, bize su yapida en uygun tipte forvet. MO daha cok striker, Halil ise oyun icinde olan/olmayi seven forvet oyuncusu. Gecen sezon 3-4 macindan sonra buraya da yazdim, cok yararli oynuyor cok ideal (f/p yerli statusu acisindan) bir False-9. Umairm bu sene de tabanca gibi oynar, gol-asist oranini daha yukari tasir ve seneye butcemiz acilacagi icin (yuksek maaslilar) bonservisi ile Aslan yapariz kendisi. Kerem gibi bununda menajeri-akil hocasi babasi. Boyle olunca, para-once kafasinda oluyorlar.

E-3BnL9WYA4w-mh

Geri
Üst Alt