- 1 Ocak 2011
- 15.345
- 10.409
- 1.838
Benim anlamadigim Ceza sahasi disindan attigi sutlar diregi yalayip cikiyor.C0k iyi vuruyor ama ceza sahasi icinde affalliyor tuaf sutlar kacirlmayacak goller kaciriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi takimlisin soylede ona gore sovelimGalatasaraylı oldugumu nereden çıkardın renkdas
SöylememHangi takimlisin soylede ona gore sovelim

Renkdaslarima Tinerci dememe yasagi yedim.onun icin benden tahmin bekleme yapmam.Söylemem![]()
Vuruslar gelisir.Gelisirse surekli gol atmaya baslarsa alamayiz onun icin en ucta degerlendirmek yerine servisci olarak değernedirebilirz topu alip oralarda tutsun yeter onun icinde Diagne veya M.onun yerine Gomis gibi buldugunu iceri sokan bir forvet lazim.Uygun fiyata alirsak ilerde son vuruslarinida gelistiririz adamin.Gol atamayan herifi forvet oynatanda kabahat. Daha kaç maç ileride oynaması lazım hocanın bunu görmesi için.
Adam rakip ceza sahasında altıpasta çalım atmaya çalışıyor topa vuracağına. Hoş topu kaleye vurmayı da beceremiyor ki.
Uzun zamandır ilk defa pva dışında başka birine bu kadar küfür ettim.
10 senede burak yılmazın geldihi nokta ortada. Burak halilden 10.kat daha gazla elestiriliyordugeçmiş olsun kardeşim 10 sene beklersin o ''1'' tık iyileşmeyi.
Açıkla artik şu büyük sırrıGalatasaraylı oldugumu nereden çıkardın renkdas
mohammed ile aynı şeyleri düşünüyorum bunun için de
gömmeye gerek yok
bu çocuklar olacak
Hangi pozisyonu kacirdi da bu kadar abartildi anlamiyorum
Attigimiz gol de topu tasiyan oyuncuydu,buldugumuz gol pozisyonlarinin bazilarini hazirlayan oyuncuydu
Uzaktan attigi sut var oda 30 metre den denenmis bir sut ve gol olabilir di
Benim icin önemli olan takimin gol pozisyonu üretmesi ve bu pozisyonlarin hazirlanisinda halil’in genelikle önemli bir rolu olmasi
Vuruslar gelisir.Gelisirse surekli gol atmaya baslarsa alamayiz onun icin en ucta degerlendirmek yerine servisci olarak değernedirebilirz topu alip oralarda tutsun yeter onun icinde Diagne veya M.onun yerine Gomis gibi buldugunu iceri sokan bir forvet lazim.Uygun fiyata alirsak ilerde son vuruslarinida gelistiririz adamin.
Kanatta oynamali ya da yardimci forvet olarak. En ileri ucta tek basina oynarsa cok söveriz daha Halil'e.
7-8 m eurolar bahsedilen bir topçu için sizce de son yazdığınız komik olmuyor mu? Dönüp dursun diye mi aldık biz bunuşu maçta halili beğenmeyen de ne bileyim.
Ben topa ilk dokunuşla bu kadar iyi dönüş yapabilen oyuncu eksilten uzun zamandır görmedim.
Bitiricilik konusunda haklısınız ama o da olsa sende işi ne
tam aynı fikirde değilim
halil en uçta oynar ama o zaman sağ ce sol forvet çok golcü olmalı mane salah gibi
halil gelişir zamanla çalışırsa