# Halil Dervişoğlu

Galatasaray'da oyundan alınmasına sinirlenen Halil Dervişoğlu, tepkisini eldivenlerini fırlatarak gösterdi.

İlerde hiçbir şey yaptığı yok bugün forvet oynamasın tek sebebi başka forvet oyuncumuz olmaması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezonun sonuna kalmadan eline verilmesi lazım, bonservisinin

Senin için harcanan zamana ve paraya yazık. Gelişeceğine zerre inancım yok.

yararsız bir oyuncu değil ama yanlış oynatılıyor. alan lazım bu adama. tamamen umutsuz olduğum isimlerden değil halil. kerem i artık olmuş olarak görüyorum, en azından mevcut kadroda ilk yazılacak isimlerden. halil de bu seviyeye gelir eğer doğru oynatılırsa. rakip yarı sahada top kazanma topla ilerleme için elinde mecbur tutman gereken oyunculardan halil. yok çünkü alternatifin. hali hazırda forvet yokken 3 lü savunma oynarsak daha alan bulacakmış gibi gözüküyor.

Kanat forvet ya da sahte 9 oynar baskada oynamaz..Yerli kurali olmasa yuzne bakilmaz..Rezalet bi kondisyonu var kosamiyo topsuz oyunda bekliyo ayagina gelince kosuyo bi kac dribling yapiyo..Topsuz oyunda daha fazla olsa bosa kossa onune top istese rakibe bassa yerli olarak idare eder ama malesef cok eksik ve isteksiz

Eren Aydın Niğde'de bu hergele takımın as forveti. Çok güzel kurduk geleceğimizi herkesi tebrik ediyorum.

sahte de oynamaz kanatta oynamaz her ne bok varsa futbolun içinde hiçbir yerinde oynamaz, oynayamaz. twitterda twit atan babası bundan daha iyi oynar eminim ama

Oğlum senin tavrın kime sen kimsin ya. Keşke sende transfer çalımı yeseydik fb li olsaydın hocaya bir tavır falan. Top oynadında çıkınca bön bön bakıyorsun

indir.webp

gibi

Ümit Karan: Lig'de golcüler arasında en iyi gol vuruşunu yapan golcü Balotelli.Galatasaray'a gelelim, Halil'e gelelim genç bir futbolcu hata yapacak ama her maç aynı hatayı aynı vuruşu yaparsa gelişemez.Ben yetenekli golcüydüm ama idman sonrası Sabri'yi alıp orta şut çalışarak hem kendimi geliştiriyodum hem de Sabri ile oyunumuzu geliştiriyoduk.Halil'in yanlış tercihleri gençliğinden ama topa vuracağı yer ve pas vereceği yeri takımda ona kim ona pas atıyosa orta açıyosa onla extradan antrenman yapmalı.Takım antrenmanları takımın oyunu için var takım antrenmanından golcünün gol vuruşunu geliştirmesini bekleyemeyiz.Halil'in biraz daha kendini futbola vermesi gerek. (A Spor)

Geri
Üst Alt