Halil Dervişoğlu'nun Bonservisi Alınmalı mı?

Bence alınmalı
terimin hiç ettiği oyunculardan biri
Anca anca kendini bulmaya başladı
Torrentin ilk zamanlarında yerimcilik yaptı ama artık anlamış o da
Doğru şekilde oynarsa 1 sene sonra yıldız olabilecek potansiyeli var

Gedson dan sonra bu çocuğu da rakipler de görmek istemem açıkçası.

Adama bir kaç ay önce Terim'in oğlu, prensi deniliyordu

Şimdi hiç ettiği adam oldu

Dkkssksk

Onu yazan kişiyle şimdi “hiç ettiği” diyen aynı kişi değildir belki, bu şekilde sanki şimdi bunu diyenin daha önce de başka şey demiş gibi ima edilmesi doğru değil
ben terimin hemen hemen tüm oyuncuları hiç ettiğini düşünüyorum ve defalarca da “şu oyuncu grubunun averaj üstü bir hocaya verilmesi durumunda hem bireysel hem takım olarak bundan çok çok daha yüksek performans göstermesi kesindir” gibicelerinden defalarca yazmışlığım vardır
Ve gördük ki bu tespit de gayet doğru çıktı

Son düzenleme:
3-4 teklif yapılmalı. TR'den rakiplerimize ucuza kaptırmayalım.

Babasıyla birlikte defolsun gitsin.
Çok umutluydum kendisinden ama karakter olarak o çapta değilmiş

Onu yazan kişiyle şimdi “hiç ettiği” diyen aynı kişi değildir belki, bu şekilde sanki şimdi bunu diyenin daha önce de başka şey demiş gibi ima edilmesi doğru değil
ben terimin hemen hemen tüm oyuncuları hiç ettiğini düşünüyorum ve defalarca da “şu oyuncu grubunun averaj üstü bir hocaya verilmesi durumunda hem bireysel hem takım olarak bundan çok çok daha yüksek performans göstermesi kesindir” gibicelerinden defalarca yazmışlığım vardır
Ve gördük ki bu tespit de gayet doğru çıktı
Aynı kişi yapmak zorunda değilki

Bir olay örgüsünü iki alakasız bakış açısıyla değerlendirebiliyor olmak mesele.

Halil geçen sene bize gelmeden önce bitik durumdaydı 2 senedir top oynamıyordu, onu o şartlarda alıp getiren FT iken senin yorumunu da doğru bulduğumu söyleyemem.

Zira FT'nin en çok imtiyaz tanıdığı adamlardan biridir Halil. MM ya da Morutan falan desen neyse.

açıkçası 3 M üstü her şey fazla bonservis bana göre bizim döviz şartlarında - belki tekrar kiralanır bilemem. Kerem bizde kaldığı sürece zaten ilk tercihi biz olabiliriz.

Tek sıkıntı bu sezon bu adamı adam gibi orta saha ile izleyememiş olmamız
MO aynı şekilde
Kerem nispeten ona yardım eden OS ile çok daha asistli ve daha az yük binilen bir sezon geçirebilirdi.

Ofans oyunumuz domine eden olmadığı için ofansif oyuncuların potansiyelini de tam görmedik sayılır.

artık oyuncumuz değilse çöp diyeceğim

Her oyuncuyu boklamaktan vazgeçelim artık. Halil için takım arkadaşları bile tembel diyor. Yetenek konusunda bazı meziyetleri üst düzey, fakat büyük bir takımın as forveti olmaya yetecek seviyesi yok. Hatta cikarmi o seviyeye bu kafa yapısı ile asla. 2-3 bandına alınma ihtimali varsa kaçırılmaması. En iyi yapabildiği şeyler üzerine saha içindeki rolü belirlenirse ve buna riayet ederse gayet faydalı bir türk oyuncumuz olur

Ruhsuz derler ya aynen öyle, dün adamı birpozisyonda biçtiler kalkıp yürüdü, lan tepki ver bağır çağır bişeyler yap, gol kaçırır yürür, gol atar yürür, adam ruhunu biryerde bırakmış sahada cesedi oynuyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt