Halil Dervişoğlu'nun Bonservisi Alınmalı mı?

İyi bir santraforun arkasında Kerem, Yunus, Halil üçlüsünü izlemek isterim. 3-4 M Euro civarı rakamlar olursa alınmalı ama daha fazlasını veremeyiz

images

Kerem-Halil-Yunus bence çok iyi olur; yabancı kuralını göz önüne alır isek kıymetli bir üçlü olur diye düşünüyorum.

Aslında sevdiğim ve başarılı olmasını istediğim bir futbolcu ama az önce hayır olarak kullandım oyumu. Bana biraz mevkiisiz oyunculardan gibi geliyor (Tek forvet hiç olmaz; tam bir 10 numara değil; second striker olarak da şüpheli) ve şu an en az 5-6 milyon gibi bir bonservis ödemek için çok daha öncelikli mevkiiler mevcut...

2 milyon civarına olacaksa tamam. Yoksa ilerde belki tekrar değerlendirilmek üzere Allah yolunu açık etsin...

kesinlikle hayır hayır hayır

arkayı yerli önü yabancı yapmamız gerekiren tam tersini yapıyoruz

Eşdeğer maliyetle Umut Bozok daha iyi hamle olur kanaatindeyim; gerek tek, gerek çift forvetten biri olarak Halil' den daha önde görüyorum. Hazır forvet lazım takıma...

Hayır, henüz bizim seviyede değil.
Alıp kiraya verecek kadar ucuz da değil.

Bunu bazı sayfalar, bazı kullanıcılar sosyal medyada tek forvet olarak sunuyor. Böyle bir iş bilmezlik olabilir mi? PR ekibi olmasa PTT orta sıra takımlarda 3-4 sezon oynar sonra kaybolur gider. Bu kim Galatasaray, Milli Takım kim

Geri
Üst Alt