Halil Dervişoğlu'nun Bonservisi Alınmalı mı?

Bizim çok net kalite adamlara ihtiyacımız var.Alternatif olacak oyunculara şu dönem bir lira bile verilmemelidir.Ben halilin özellikle yerli olmasından dolayı, yaşıda genç olduğu için hemen alınsın derim. Fakat bu adam alındıkdan sonra gidip maddi anlamda kılı kırk yararak ortalama bir forvet oyuncusu alacaklarsa halili falan almasınlar arkadaş.

Takımın ihtiyacı olan as oyuncular alınır.Ondan sonra bizde para var deyip alacaklarsa eyvallah alsınlar o zaman

Bizim çok net kalite adamlara ihtiyacımız var.Alternatif olacak oyunculara şu dönem bir lira bile verilmemelidir.Ben halilin özellikle yerli olmasından dolayı, yaşıda genç olduğu için hemen alınsın derim. Fakat bu adam alındıkdan sonra gidip maddi anlamda kılı kırk yararak ortalama bir forvet oyuncusu alacaklarsa halili falan almasınlar arkadaş.
Çok net ve doğru bir yorum bence. maliyeti uçmayacaksa bir saniye bile beklememek lazım. Kendi pozisyonunda kendi profilinde yerli bir kişi daha sayamaz sın. Tembelmiş falan geçelim bu işleri. Üç senedir her transfer dönemi sonraki transfer dönemini işaret eden takım azıcık iyi gidince hemen papazları 11’e alan hocan varken neyi geliştireceksin. Yunus burada kalsa böyle olur muydu acaba

Maksimum 3.5 milyon euro ve sonraki satışdan %20 pay ile mantıklı olur gibime geliyor, 5 ve üzeri rakamlar Halil gibi riskli bir isim için aşırı riskli.

Bu Brentford denen ne idüğü belirsiz kulüp ne kadar istiyor ki buna.

Karşılanabilecek bir rakam ise Fener kapar.

Sampiyon olamiyorsak ana sebeplerinden bu fenere gitmeli

Alınmamalı diyenler halis mi? Var mı daha iyi bir yerli şu durumda?

Halil beğendiğim bir futbolcuydu ama ihtiyaç duyulan zamanlarda pek bir katkısı olamadı maalesef. Birde adı 'tembel' e çıkmış genç oyunculardan pek hayır çıktığını görmedim; Aydın Yılmaz, Sinan Gümüş vs; sporcu karakteri ile alakalı bir durumdur, sonradan pek gelişmiyor o özellik...

Erencan için de gereğinden fazla umut besleniyor gibime geliyor. Denk gelip zlediğim maçlarda pek bir parıltı göremedim. Eyüpspor macerası da pek parlak geçmedi bildiğim kadarıyla. Bakalım, böyle uzun boylu gençlerin gelişimi biraz daha uzun sürebiliyor, birkaç yıl daha takip etmek lazım...

Geri
Üst Alt