Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.911
- 5.070
- 2.493
hadi yumruğu geçtim.yerdeki savunmasız adama tekme atmak nedir kansız şerefsizler.yakalayıp aynısını kendilerine yapacaksın.acayip sinirlendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre de arkada kimi hedef gösteriyor. Bunların alayını men etmek lazım
Hukuk ne diyor bilgisi olan var mıbaşkan yumruk attı diye
takım niye küme düşürülüyor
kafayı mı yediniz
Adam UEFA'nın elit hakemler kategorisinde. UEFA'da bunun peşini bırakmaz.En dövülmeyecek hakem dövülmüs
Tek umudum uefaAdam UEFA'nın elit hakemler kategorisinde. UEFA'da bunun peşini bırakmaz.
Bu yanlış dostumabartmalık bir şey değil şu maç sonrası ''Gs-fb'' ben görsem ben de yapardım aynısını kendisine.Bilerek isteyerek gözünün önünde olmasına rağmen vermediği bir karar tabii ki de art niyetli.Bu sadece benim açımdan böyle uykusuzluk belki kaç bin yada milyon kişi benim yaşadığımı yaşadı o gün.Kusura bakmasınlar hiç.Tff denilen kurumun bir halt yaptığı da yok bunlar kendi borularını kendileri oynatıyorlar.Daha 1-2 hafta önce Samet'e verilmeyen penaltı emsal oldu , bize çaldılar hemen.Arda Kardeşler denen zat da daha dün ts-antep maçını yönetti bir de.Bunlara kimse bir şey yapmadığı için işte insanlar doluyor , sonunda da böyle şeyler oluyor.Yabancı hakem gelsin artık.