Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

En dövülmeyecek hakem dövülmüs

yere düsen savunmasız adamın kafasına tekme atmak ne adamlıga sıgar ne de o dilinizden düsürmediğiniz erkeklige

serefsizler

Savcilar temiz eller operasyonunu baslatmislardir sessiz ve derinden umarim

1702323518186.webp

MORUTAN

ellerinden alınmalı

Bu muameleyi kimse hak edemez
Geçmiş olsun

abartmalık bir şey değil şu maç sonrası ''Gs-fb'' ben görsem ben de yapardım aynısını kendisine.Bilerek isteyerek gözünün önünde olmasına rağmen vermediği bir karar tabii ki de art niyetli.Bu sadece benim açımdan böyle uykusuzluk belki kaç bin yada milyon kişi benim yaşadığımı yaşadı o gün.Kusura bakmasınlar hiç.Tff denilen kurumun bir halt yaptığı da yok bunlar kendi borularını kendileri oynatıyorlar.Daha 1-2 hafta önce Samet'e verilmeyen penaltı emsal oldu , bize çaldılar hemen.Arda Kardeşler denen zat da daha dün ts-antep maçını yönetti bir de.Bunlara kimse bir şey yapmadığı için işte insanlar doluyor , sonunda da böyle şeyler oluyor.Yabancı hakem gelsin artık.
Bu yanlış dostum

Adama say söv,çok kulübün insanın hakkına da girmişlerdir rezil hakemler hepsi ama her ne olursa olsun futbol yüzünden birisi milyonların önünde dövülüp yerde tekmelenmeyi haketmiyor

Yoksa senelerce maçların içinden geçip,el bebek gül bebek takılıp,hakemliği bırakınca da 2 açıklamayla geçmişlerini silmelerine bende tiltim ama dayak farklı bir konu

Anasını bellediler futbolun. Daha da lig mig izlenmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçenlerde başka bir konuda da yazmıştım. Bu kadar baskı altında iyi maç yönetmek imkansız.
Geçen City Tottenham maçında hakem son dakikada facia bir karar verdi tam bir eyyam yaptı ama maç sonunda Guardiola gidip hakemin elini sıktı. Çünkü en ufak bir saçmalık yapsa alacağı cezayı biliyor. Suç TFF de sen hakemini korumazsan olacağı bu.

Geri
Üst Alt