- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok doğru bir tespit kazan feci kaynıyordu burda patladıBir gün bu olacaktı, Meler ya da başkası.
Ne yazık ki görünen köy kılavuz istemez dediğiniz gibi adım adım bunun olacağını Erden Timur bile sürekli söylüyordu bugün sahada bunu yapanlar kadar bu sezon ortamı geren hangi yöneticiler varsa futboldan uzaklaştırılmaları lazım başta yalı çocuğu hesap vermeliBir gün bu olacaktı, Meler ya da başkası.
GSCİMBOMDA recep timur üyeye saldırdıBir gün bu olacaktı, Meler ya da başkası.
Türk hakemliği bitmiştir.
zaten ben olması gerekeni söyledim olacak olanı değil. bi zahmet sporla ilgili idari görevlerden men edilsin şu adam o kadarı da olsun yani. takımın da ya tüm puanları silinmeli ya da seneye bir alt kümeden başlamalı.Neyin hapsi ya şakamısınız, adam vuran adli kontrolle serbest bırakılıyor ülkede. 50 tane gbt kaydı olan adam elini kolunu sallayarak sokakta geziyor
Süper Kupayı şimdi kesin yabancı yönetecek.
Taraftarlar dayak atar diyorduk bir de ek olarak.@Can BÜYÜK seninle 2-3 hafta önce mi konuşmuştuk bu hakemler yakın zamanda dayak yer diye? Biz dışarıda dayak yer demiştik ama saha içinde attılar. Maçı izlemedim bu arada, şimdi gördüm sadece. Genel olarak en iyi hakem dayak yiyorsa diğerlerinin başına neler gelir kim bilir..
Bu arada nasıl bir hatalı karar olursa olsun böyle bir şeyin olmaması lazım ama Türk futbolu bu işte, yönetenler de bunlar..
Hakemler maçlara çıkmama kararı almış