Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Maçta me oldu bu arada? Skandal karar falan mı var?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FIFA nin Çarşamba toplanip ağır TFF'ye ağır bir yaptırım uygulayacağı söyleniyor.
Hakem FIFA kokartlı oldugu için FIFA ve UEFA nin geniş yaptırım yetkisi bulunuyor.

- Erbatur Ergenekon
3 yıl avrupadan men diyorlarmış bir de fırsat bu fırsat ne de olsa

Paok başkanı silahla sahaya daldığında hbir şey yapmadı yavşaklar

Dursun Özbek ve Erden Timur'un güçlenerek devam etmesinin ne kadar önem arz ettiğini umarım camiamızda artık herkes idrak etmiştir. Fenerbahçe medyası ve onun paydaşlarına karşı dimdik ayakta durmalıyız. Bu olayın sorumlusu vahşi ortamı hazırlayan yöneticiler ve onların adamıdır.

ortalık karışacak gibi

terim olsa bu kaostan olumlu çıkacağımıza emindim

okan ve erdeni göreceğiz bakalım ne yapacaklar

Ankara’ya ceza kesmekle bu iş çözülmez. Yılanın başı belli. Bu pişliği temizlemeden bir şey çözemezsiniz. Bu hakemlerin en çok bize zararı oldu. Feneri her sene suni şekilde yarışta tutuyorlar. Ama yine fenerin hedefi oluyorlar. Temizleyin fenerin örgütünü. Bir dur deyin fener arsızlığına artık. Ülke futbolunun kanseri oldular. Eğer burada müdahale olmazsa daha da arsızlaşacaklar.

Erken uyumuşum, şimdi gördüm olayı. Çok büyük skandal bu, FIFA tarafından ciddi yaptırımlar gelebilir deniliyor. Ülkemizde de bu olayın baş sorumlusu Ali Koç başta olmak üzere olaya karışan herkesi futboldan men etmeliyiz. Bundan sonrası için de ciddi önlemler almalıyız. Ali Koç gibiler futboldan temizlenmeli

Bu arada tutuklama için istisnai durumlar vardir.

Örneğin aklı dengeniz yerinde değilse 24 saat içinde bunu ispatlarsaniz tutuklama kararı verilemez.

Ayni sekilde şeker hastalığı içinde bir istisnai durum var. Faruk kocanın şeker hastaligi için 24 saat müşahede mevzusu tamamen planlı.

Yakında anlarsınız ne demek istediğimi.,

böyle ayak oyunlarıyla ifadesi alınıp bırakılacak diye düşünüyorum, yanlış mıyım? 844884 sabıkası olan, ulusal medyada kaç kez haber olmuş hırsızları yakalayıp dksinda adli kontrol sartiyla serbest bırakmışlardı, bunun hesap bırakıp geçerler tahminim. 2-3 güne unutulur zaten

adli cezaların yanında a.gücüne 15 fb ye 6 puan silme cezası verilmeli.

Zaten yerlerde olan ligimizin marka değeri bu olayla dibi görmüştür. Açıklamalarıyla toplumu geren vatandaşlar bu işten sorumlu. Temizlik konusunda tüm paydaşlar samimiyse buyurun size fırsat.

GBGCcmOXQAAKDZf

Rezillik, olmaması gereken bir durum. Peki, hak ediyorlar mı? Evet. Fakat böyle bir tepki olmamalı.

Ankaragücü'nün başkanı futboldan men edilmeli ve onu bir yerde azmettiren Ali Koç da men edilmeli.

"Silahım olsa hakemi vururdum" diyenlere de bir şey olmadı gerçi. Neyse...

Geri
Üst Alt