Halil Umut Meler'e Maç Sonrası Saldırı!

Dün şu olay yaşanan kadar ne heyecanlıydım anasını satayım. Bak bu maçta bizi katledecekler... Zaten yer arıyorlardı...

Fenerbahçe kapatılmalı ve bu beyin yoksunu insanlar da tımarhanelere kapatılmalı.
Bunlar ciddi anlamda terör örgütü olmaya doğru gidiyorlar.

Aptal herif her hafta hayal aleminden bir şeyler sıçıyor.

Bu zeka yoksunu herife kulüp avukatları nefes aldırmamalı. Ama pardon bizim kulübün daha önemli işleri var işleyen çarka parmak sokup başarılı insanları uzaklaştırma gibi eylemler dururken şizofrenlerle uğraşmak gereksiz iş.

Olay dan haberim yoktu.
Az önce Alman televizyonunda gördüm...vay Be.

Yanlış bütün ligler niye ertelendi anlamıyorum. Bir kişinin ayıbı niye bütün lige mal oluyor?!

Olay dan haberim yoktu.
Az önce Alman televizyonunda gördüm...vay Be.

Yanlış bütün ligler niye ertelendi anlamıyorum. Bir kişinin ayıbı niye bütün lige mal oluyor?!
Hakemler çıkmak istemedi maçlara, TFF mecbur kaldı.

Yine tabii ki bunu fırsat olarak kullanamayacaklar. İşlerine geldiği gibi en hafifinden geçiştirip, güçsüze kırbacı vuracaklar. Ortalığı galeyana getirenler gün gibi ortada, onlar da yarın hatta sabahtan evirip çevirip olayı yine karman çorman halde kendine haklı sebepler bulmaya çalışacaktır. Kimse kim, benim kulübümden ise benim kulübümden suçlusu veya bu iklime sürükleyenler süresiz uzaklaştırılsın. Olmayacağını hep birlikte biliyoruz ki, yarın ekran karşısında bu kişiler Fair-Play konuşacak, kınayacak ve bir tane gazeteci(!) soru soramayacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu platform yasak mı bilmiyorum ama, tam olarak böyle işte.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam halk kahramanı oldu bi anda. dün 25 yaşında bi teğmenimiz şehit oldu, milletin gram umrunda olmadı

halkın saçma sapan olayları yüceltip edebiyat yapmasından iğreniyorum artık

adam halk kahramanı oldu bi anda. dün 25 yaşında bi teğmenimiz şehit oldu, milletin gram umrunda olmadı

halkın saçma sapan olayları yüceltip edebiyat yapmasından iğreniyorum artık

ya arkadaş ülkede yaşanan her absürd olayda, terazi kefesinin diğer tarafına "şehit" kavramını koyup, diğer tarafı değersizleştirmeyin ya.

o mantık ile bakarsak, hayattaki her şey boş, anlamsız.

bu adama atılan yumruğun takipçisi olunup, halk "kanunların belli bir zümreye işlemediğini" farkederse, bundan sonraki süreçte çok daha az şehit veririz arkadaşım.

yugoslavya bir futbol maçı sonrası bölündü. bu tarz "aslında anlamsız olan" fakat her şeyi kökten değiştirebilecek olayları, alakasız segment ulvi kavramlar ile mukayese edip değersizleştirmeyelim.

GBeTSCiWcAAmWop

Müthiş olay, başka ülkede göremezsin herhalde.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Böyle bir foto’nun olmasi rezalet

Lig dizayn ediliyor resmen

Hakemler etki altinda kalacak kesinlikle

Kulüpler Birliği olarak gidilmiş güya gizli saklı.bir durum yok lakin bizden de yönetici olmalıydı bana gore

Geri
Üst Alt