- 23 Temmuz 2011
- 75.723
- 51.209
- 4.843
0:32 - 3:58 arası komedi yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakemler çıkmak istemedi maçlara, TFF mecbur kaldı.Olay dan haberim yoktu.
Az önce Alman televizyonunda gördüm...vay Be.
Yanlış bütün ligler niye ertelendi anlamıyorum. Bir kişinin ayıbı niye bütün lige mal oluyor?!
Yine tabii ki bunu fırsat olarak kullanamayacaklar. İşlerine geldiği gibi en hafifinden geçiştirip, güçsüze kırbacı vuracaklar. Ortalığı galeyana getirenler gün gibi ortada, onlar da yarın hatta sabahtan evirip çevirip olayı yine karman çorman halde kendine haklı sebepler bulmaya çalışacaktır. Kimse kim, benim kulübümden ise benim kulübümden suçlusu veya bu iklime sürükleyenler süresiz uzaklaştırılsın. Olmayacağını hep birlikte biliyoruz ki, yarın ekran karşısında bu kişiler Fair-Play konuşacak, kınayacak ve bir tane gazeteci(!) soru soramayacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adam halk kahramanı oldu bi anda. dün 25 yaşında bi teğmenimiz şehit oldu, milletin gram umrunda olmadı
halkın saçma sapan olayları yüceltip edebiyat yapmasından iğreniyorum artık
![]()
Müthiş olay, başka ülkede göremezsin herhalde.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Takip edin dediği izmir çetesinde bu da var mıydı acaba. Komedi gibi ülkeyiz yemin ediyorum![]()
Sikeci baskan mecnun ile febenin köpeyi hurma da orda. Sasirdik mi? Tabiki hayir![]()
ahahahhahahahah![]()
kulüpler birliğini kendi menfaati için kullanıyor.yalakaları dışında diğer kulüpler zerre umrunda değil. Bu sözde birlikten hala çıkmamamız rezillikKulüpler Birliği olarak gidilmiş güya gizli saklı.bir durum yok lakin bizden de yönetici olmalıydı bana gore