Halilhodzic: "10 transfer bekliyorum yoksa giderim"

Bu adam belliki geldiğine çok pişman. DK'den önce niye teklif kabul edersin ki zaten. Hele bi dur, belki performansına göre piyasa yaparsın.

ayak yapiyor kacmak icin, bildime göre monaco bir ara bunu istemisti

şimdi bu kadar transferden sonra ya 1-2 sene içinde şampiyonluk ya da şl de başarı gerektiriyor. ama gs bu sene çok datlu oldu yau. takım süper hoca süper. bjk de fena değil . bjk yi geçerlerse max 2. olurlar o da yetmeyebilir

Sabah'a göre Amrabat ve Yekta'yı istiyormuş bizden.

yıllardır trabzona gelen teknik adamlar eldeki kadro ile idare etmek zorunda kaldı trabzonun hali meydanda.bencede transfer istemekte haklı halilhodzic.eldekilerle idare etmek zorunda bırakılırsa trabzon ligi 4 ila 6 lık arasında bitirir.o zaman halilhodzice ne gerek var.

yıllardır trabzona gelen teknik adamlar eldeki kadro ile idare etmek zorunda kaldı trabzonun hali meydanda.bencede transfer istemekte haklı halilhodzic.eldekilerle idare etmek zorunda bırakılırsa trabzon ligi 4 ila 6 lık arasında bitirir.o zaman halilhodzice ne gerek var.

işte doğru ama ya yine 4-6 arası olursa. en az 2. olması lazım gs bjk daha iyi şuan

Bu adama 10 transfer yapsan gene gider bu seferde geç yaptın der çünkü adam durmak istemiyor bir söz vermiş o yüzden imzalamış bu adama güvenip transfer yapılmaz sezonu bitirmez bu adam

Bu sıralar Trabzonspor'a sağlam adam satarız gibi geliyor bana aslında. Amrabat'ı istiyormuş mesela, hiç beklemeden satalım. Yerli forvet açıkları var, Umut'u alsınlar. Yerli orta saha alternatifi Furkan, Emre Çolak var; seçin birini. Biz de 7-8 milyon euro kazanırız herhalde bunları yollasak.

10 transfer yapılan takıma 10 transfer daha istemek bana kalırsa komik olmuş bu arada. Trabzonspor'un fena olmayan kemik kadrosu vardı. 10 transfer isteyeceğine, 3-4 sağlam isim isteseymiş keşke.

Bu adam gitmeye çalışıyor bence ama adama sorarlar madem niye geldin diye?

Trabzonspor u kendinden küçük görüyor piyasa yapınca kendini birşey sandı.Ben Trabzonspor un yerinde olsam buna güvenip yola çıkmam.

işte doğru ama ya yine 4-6 arası olursa. en az 2. olması lazım gs bjk daha iyi şuan

tabiki en az 2.olmaları lazım renktaş ama taraftarları adamlara büyük zarar veriyor o taraftar terbiye edilmedikçe o iş olmaz.bence teknik adam halilhodziç gibi olmalı eger yönetime giriyorsan klup uzerinden reklam yapıyorsan transfer de yapacaksın nasıl yaparsan yap.bu takımı ben kurmadım diyip işin içinden sıyrılan teknik adamları görmekten bıktık.

Onur

Belkalem

Boswinga

Mustafa

Ishak

Konstant

Musa

Erkan zengin

Yusuf

Malouda/battala

Cardozo

Iyi 11 var Trabzonun kağıt üstünde