Haluk Yürekli: "Arias⏳"

Geçen 7 dedim de el yükseltiyorum 10a kadar verilir futbol piyasasının içinden geçilmiş durumda. Nerede bir yetenek fukarası var 10 milyondan başlıyor zaten.

23 kasımda fluminense maçı varmış bakalım izleyen çıkar elbet

Bu oyuncu bence çok yetenekli ama en büyük risk, homesick olma ihtimali, 27 yaşına kadar brezilyadan çıkmamış olması vs, umarım iyi araştırılır, bixim takım biraz eğlence takımı soğuk adamlar pek başarılı olamıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok ovuyorlar bu adami, cokta isteniyor akli basinda bizim yorumcular tarafindan. Beni de gaza getiriyor bu durum. Gelsin.

Adam tam bir joker oyuncuymus. Orta saha da oynuyor, kanat oynar on numara da oynar, milli takımıyla son maçında üçlü orta sahanın solu olarak oynamış. O yüzden bizim ihtiyacımıza göre bir adam izlenimi aldım ben.

Daha önce de paylaşmıştım. Jhon Arias Sofascore 'a göre 2024 yılında Brezilya Serie A 'da en yüksek rating'e sahip kanat/forveti

İşin ilginç yanı bunu 20 takımlı ligde 15. olan Flumiense ile yapıyor olması. Rating, başarılı pas, ikili mücadele, dribling gibi bir çok konuda hep önde çıkıyor

Daha önce de paylaşmıştım. Jhon Arias Sofascore 'a göre 2024 yılında Brezilya Serie A 'da en yüksek rating'e sahip kanat/forveti

İşin ilginç yanı bunu 20 takımlı ligde 15. olan Flumiense ile yapıyor olması. Rating, başarılı pas, ikili mücadele, dribling gibi bir çok konuda hep önde çıkıyor

Çalışkan mücadeleci bir topçuya benziyor. Bize uygun profil

Geri
Üst Alt