- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
Beğendin mi ahbap
golü görünce bu iyi futbolcudur dedim direkt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendin mi ahbap
Golü görünce hayri üstad :golü görünce bu iyi futbolcudur dedim direkt
Buna katılıyorum, rastgele transfer yapıyoruz ortada bir akıl yok izleme yokbu yönetim ve okan buruk’un yapacağı her transfer süphelidir.
Bizde essek gibi koşuyor cunkuBize gelen şut cekmeyi unutuyor.Tesadüf değil.Saranin bizden önceki şutlara bakin birde bizdeyken.
Umarım gelir skor yapar yoksa sözde asker oyuncularla biz şampiyon olamayız, özellikle ligin 2. yarısı galibiyet almak daha zorArias için yorumlarına güvendiğim isimler göre gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu söylüyorlar. Fluimense gibi hücum konusunda ligin en kötü takımlarının birinde yaptığı istatistikler hiç de azımsanmayacak istatistikler
Bizim eski scout mücadeleci ve savunma katkısı çok yüksek diyordu. Kolombiyalı topçular genelde zaten yırtıcı, hırslı, mücadeleci olurGeçen gün izleyen arkadaş vardı galiba o detaylı bilgi yazabilir ,skor yapması dışında takım oyunu nasıl, topsuz oyunu veya pres yapıyormu gibi
Bence önce Okan Hoca ne oynayacağına karar vermeli, mesela Jakobs Kaan Abdülkerim filan sakatlıktan döndü diyelim. Tamam artık ben dörtlü defansa dönüyorum mu diyecek yoksa üçlü savunmada devam edecek miyiz. Bence tüm transferin de buna göre şekillenmesi gerekiyoröncelik değil, stoper ve bek transfer edilmeli, elde adam kalmadı
Bence stoper de bek de kanat da öncelik. En az 3 transfer şartöncelik değil, stoper ve bek transfer edilmeli, elde adam kalmadı
Önceliklerden kardeş çalım atan oyuncu yok takimdaöncelik değil, stoper ve bek transfer edilmeli, elde adam kalmadı