Haluk Yürekli: “Batshuayi ile sözleşmede son detaylar konuşuluyor”

Bence fbye pahalıya patlasin diye yapılan bir adım da olabilir

2306EPN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- söylenti- Fener'den fazla para verip almak, tıpkı yıllarca Fener'in bizim talip olduğumuz oyunculara yaptığı gibi.

Bu bir marifet değil.
Hiç hoşuma gitmedi.

Ulan 12. adam için yıllık 3m euro verirseniz birde üstüne imza paradı verirseniz Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.. Vecino'ya yangın yapılacağına bu kazma için yapılmalı, aklını kaybetmiş bu yönetim..
Takımda boş oturanın maaşı 3mden başlarsa iş yapacak adama 3m normal

Ben karşı idim Angelino yerine Kazımcan ile rekabet edecek genç, yedek kalmayı dert etmeyecek bir adam alınmasını istiyordum.
Hocam yaş olarak da uygundu 26 yaşındaydı, şampiyonlar ligi oynayacaktık tecrübe desen vardı dediğin gibi riske girilmezdi o arenada

Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için mutluyum acıklamalarını görür gibiyim.
kaliteli topcu yas da 30mus daha ya. biz o paralara batsinin sülalesini de alırız da, fb nası bırakıyor onu anlamadım.

muhtemelen dzeko'yu yedekleyip oraya birinci kalite forvet alacaklar. buna da 3. forvetlik kalacağı için uzadı.

Ise bir de su yonden bakalim illa ki aliyoruz. Ibne fenerin forveti ceko ile dursun olacak. Turu gecemezlerse SL gelirsiz 20. Seneleri falan olacak. Ayricana taraftar baskisindan gidip bir baska kazmaya milyonlari bayilacaklar.

okan 4-2-3-1'den taviz vermiyor. icardi de oyundan alınmıyor pek

bu şartlarda batshuayi ne kadar dakika bulacak ki

ben kafamda başka pozisyonda da oynayabilen bir forvet düşünüyordum. bakalım ne yapacağız
Mertens'i 2. forvet gibi oynatıyor ya belki Başak'ta Crivelli - Demba Ba'yı kullandığı gibi de kullanabilir.

Alternatif için daha iyisini bulamayız.
Bende genç scout transferi olsun falan diyorum ama grrçekten böyle katkı sağlayacak bir oyuncuyu bulmak zor.
İmza ücreti çok olmasın yeter.Sezon boyu çok uzun maraton var.Çok fazla kulvar var.Sakatlığı,cezalısı var.Bu yüzden ilk 11 dışındaki adamlarında yeterli düzeyde olması lazım.

Kim ne derse desin zaha,tete ikilisini elden çıkarmak şart.Zor ama bunun için uğraşmalıyız.

Burada önemli olan ilk 11 için alınacak sağ bek ve iki orta saha transferidir.
İnşallah üçün beşin hesabını yapmayıp buraya doğru oyuncular alınır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb 1.santrafor olacak adam arıyor biz 2.santrafor aradaki fark bu o yüzden bırakıyorlar. Ha bana göre şuayip 1.santrafor da olur fb de.

Biz geleceğin takımını kurmalarını istedikçe bunlar günübirlik işlerle kulübü daha da çıkmaza sokuyorlar.

Bitmeye yakın gibi
Fener 1 m biz 3 m euro imza.parasi önermişiz. Diğer şartlar ayni 3 yıllık 3 m euro
çok pahalı değil mi yav rotasyon forvetine 3 milyon x 3 sene bide....+3 imza = 12 M toplam.

çok daha yamyam aç genç bir adama 1.25 M maaşla 6M bonservis verirdim daha iyi gibi olurdu sanki emin olamıyorum.

Basında çıkan haberlere göre fb'nin çalım ya da menajerinin fiyat için bizim adımızı kullandığını düşünüyordum eğer haberler ciddiyse saçma bir hamle olur.

Bize kanatlarda da oynayabilecek 26-28 yaş aralığında 1.5 milyon maaşlı falan bir topçu lazımdı. Dubois tarzı yani

Geri
Üst Alt