Haluk Yürekli: "Dybala hakkında son kararı Okan Buruk verecek"

Dybala iyi hoş da, şu savunmayı çözmemiz şart. Kenar bek sıkıntısı en acil konu bence.

Baris alper gibi bir futbolcu daha lazim bu takima ne dybalasi arkadas sirf koyunlari gutmek icin ortaya sozde yildiz ama ici gecmis adamlari atip duruyorlar.Galatasaray yolunacak kaz butun akbabalar ustune ususmus

Yanlış hamle olur. Daha acil ihtiyaçlar var. Takım defansif anlamda zayıf, o zaafiyeti daha da artıracak bir hamle olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç takiplediğiniz hızlı topla çıkabilen stoper adayları var mı aklınızda olan isimler, şu apo ve kaandan kurtulur da 1 tane daha davinson çekebilirsek takım 10 level atlar yemin ederim, şu lille de ki rudigere benzeyen elemanın ismi çok dillendirildi sezon başında ama baglayamadılar.

Okan hocanın aklında 3-4-1-2 var. Icardi zaten geriye gelip oynuyordu bu formatta.

Bize kontra ataklarda hızla geri koşan oyuncu profili lazım Malmö son 5-10 dakka bizi mahvetti.

Hiç takiplediğiniz hızlı topla çıkabilen stoper adayları var mı aklınızda olan isimler, şu apo ve kaandan kurtulur da 1 tane daha davinson çekebilirsek takım 10 level atlar yemin ederim, şu lille de ki rudigere benzeyen elemanın ismi çok dillendirildi sezon başında ama baglayamadılar.
Tonla adam var piyasada. Ama çoğunun oyun görüşü Kaan Ayhan seviyesinde değildir. Kaan toplu oyunda büyük bir güç bizim takım için.

Gezgin veya yardimci bir forvet ihtiyacimiz var evet eger tottenham macindaki sistemle devam edeceksek

Ama dybala dogru isim mi onu bilemiyorum

Dybala yardimci forvet rolünde cok iyi oynar ama herkes icin soru isareti olan mevzu sakatlik konusu

Ikinci bir ziyech olur mu diye süpheleniyor insan

Yoksa tarz olarak bana göre dogru isim dybala

Bir kanat bek ve bir stoper ile cok iyi seviye’ye gelebilir takim

Ön-Orta-Arka. 3 hatta da adam alınacak orası kesin.

Yunus varken gerek yok farklı tipte, 1e1'de etkili ve sol kanat menşeyli bir yardımcı forvet almamız lazım atıyorum gakpo gibi. Zahanın en iyi dönemi gibi mesela

Dybala çok ince paslar atabilen bir oyuncu. Form durumu iyi olsa düşünülmeden alınması gereken bir oyuncu. Hucüm anlamında katacaklarının sınırı yok. Dinamizm hız teknik çalım top taşıma şut tüm sorunlarımızı çözer. Ancak soru işateti olan şey daha önemli. Sakatlık sorunu varmı ve form durumu nasıl. Bize hazır oyuncu lazım. Eğer hazır durumdaysa ve sakatlık sorunu olmayan bir oyıncu ise harika olur. Sakatlık geçişine baktım. Her sezon 40-50 gün arası yok. Bilmiyorum.

Geri
Üst Alt