Haluk Yürekli: "Dybala hakkında son kararı Okan Buruk verecek"

Dybalanın yeteneklerine laf yok ama 3 sayfa sakatlık geçmişi var, yaşı 31 ve topsuz oyunda çalışkan bir oyuncu değil. Okan hoca istiyosa olumsuz bakmam ama Ziyech-Zaha gibi elde patlama ihtimali de var.

Dybala 6 ay adam gibi oynasa şampiyon oluruz,bence kesinlikle uygun fiyatlarla denenebilir bir risk
, icardi De bu riski aldık ve sonuçları gördük. Floryanin suyuna güveniyorum ben umarım alırız..

31 yaşına gelmiş Icardi'ye zaten 10 milyon maaş ödüyoruz. İkinci bir yaşlı oyuncuya 10 milyon maaş vermek aşırı lüks. Mertens ve Ziyech giderse belki olabilir.

mertensin ikamesi grizmandır. dybala filan boş.
grizman benimde en büyük hayalim gelip 2 senen oynasa yeter ve halada muhteşem oynuyor .Dybala riskli bir transfer ama şundan eminim asla ziyech gibi gamsız oynamaz.Darbeye bağlı sakatlık yaşayan biri çok hırslı olduğundan.Tekmeye kafa uzatan biri

Eger bu herif alinirsa bu futbol akliyla bi yol olmaz.Herif cam adam oyuna katkisi düsük.Bizim ligde bacagini eline verir.

italya ligi gibi sert ligde bu yil haric her sene cift haneli gol assist yapan oyuncu süper ligde basarili olamaz mi?

italya ligi gibi sert ligde bu yil haric her sene cift haneli gol assist yapan oyuncu süper ligde basarili olamaz mi?
Screenshot_32.jpg
İlk önce maça gelebilirse birşeyler yapar.Aldığı süreler 30 60 70 40 sürekli garip süreler almış dybala gibi adam 90dk gördüğü maçlar bile az.Adama 8m euro maaş vereceksin takımın en önemli mevkisine oyuncu alıyorsun 1 maç var 5 maç yok nasıl kapatacaksın o eksikliği?Sezonu ve avrupayı verirsin daha başında.

dybala mükemmel bir karakterdir
son 10 yılda çıkmış en özel oyunculardan biridir

bir rüyanın gerçekleşmesi olur doğrusu. sokmuşum ekonomik boyutuna,
ben dybalayı forma altında görmek istiorum

verdict-HEMEN ALINIZ

Takımda gol yollarında bi problem olduğunu düşünmüyorum biz defansı toparlamaya çalışalım orta sahayı yedekliyelim diyoruz çıkan haberlere bak şuan için çok gereksiz transfer olur sağ bek koca bir boşluk sol bekin at olsa vurulmuştu defansta tek adamla oynuyosun önce bu sorunları çözsünler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dybala’nin roma istatistikleri bombos veri. roma karsi kaleye gitmekten dahi aciz bir takim mosmourinho donemlerinden beri.

2017 model juventus 4-2-3-1’i doneminde higuain’in arkasinda bizdeki mertens rolunde oynuyordu dybala ve olaganustuydu. ama o gunler gecti su an ne yapiyor bilmiyorum.

Talisca dybala türevlerinden kattti suretle uzak durulması taraftarıyım hele o yavşak roma ile değil oyuncu alışverişi kapısından bile geçmem

Geri
Üst Alt