Haluk Yürekli: “Emin Bayram, Westerlo’ya satılıyor"

Yakup: "Emin Bayram Westerlo’da. Belçika ekibi bonservisinin yarısına 4 Milyon Euro ödeceyecek. Sonradan satışın %50’si Galatasaray’ın kasasına girecek…"

İcardi için verdiği parayı geri verelim de emin kalsın zaten 1 sene beleşe oynattınız.

mevzu emin'in iyi ya da kotu stoper olması degil. bu iş evindeki sandalyeleri tanesi 1000 liradan satmaya benziyor. belki sandalyelerin degeri 1000 liradan fazla etmiyordur ama böyle bir satış yapılmaz. kulube haciz mi geldi? mafya mı tehdit ediyor? ne alaka bu satış?

mevzu emin'in iyi ya da kotu stoper olması degil. bu iş evindeki sandalyeleri tanesi 1000 liradan satmaya benziyor. belki sandalyelerin degeri 1000 liradan fazla etmiyordur ama böyle bir satış yapılmaz. kulube haciz mi geldi? mafya mı tehdit ediyor? ne alaka bu satış?
Sen o sandalyeye oturmak yerine gidip L koltuk alırsan sandalye köşede çürür durur

Emin'i 2,5m

Transfermarkt'ın bile 4,5m değer biçtiği, 21 yaşında, bir sürü maça çıkmış ve *Belçika'da iyi bir sezon geçirmiş stoperini 2,5m'a satmak için deli olmak lazım çünkü...
*benzer hafizam yaniltmiyorsa 19/20 hammarby dan brugge yapan *odilon var.
sonrasi malum. *belcika kulubu sudan ucuza aldigi yetenegi - >21/22 levarkusen'e
23 m $ civari bir ucrete yolladilar .

detayli deginiriz de gerek yok sevgili haydar.

saygi ve selamlar

çürüsün. evindeki sandalyeyi sattıgını gören konu komşunun gözünde itibarın kalmaz.

Burada mevzu bir sandalye degil olayi metalastirip cikarim yapmak dogru degil cunku burada insani bir degisken de var. Belki oyuncu gitmek istiyor ? Oynamak istiyor ? Bunu tercih etti, zira yasi ilerliyor. Sandalye ornegi dogru bir ornek degil.

Galatasaray'ın hakkını yiyen .... yesin

Daha da bir şey denmez

Burada mevzu bir sandalye degil olayi metalastirip cikarim yapmak dogru degil cunku burada insani bir degisken de var. Belki oyuncu gitmek istiyor ? Oynamak istiyor ? Bunu tercih etti, zira yasi ilerliyor. Sandalye ornegi dogru bir ornek degil.
doğru. eminin üstüne oturamayız mesela. çok güzel bir noktayı yakalamışsın.

Ya bişey diyeceğim belki geri alma maddesi falan vardır olm.
Bir durun görelim sözleşmeyi. 2.5 milyona giderse zaten hep beraber söveceğiz en çok ben sövdüm diye ön safda mı gezmek niyetindesiniz.

Durun abi bakalım kaça gidecek ne olacak. Ozornwaforn 100 bin euroya gittikten sonra kariyer sezonu yaşamıştı haftalarca sövmüştük herif kulüpsüz kalmış misal.

Koy verin gitsin yav. Kalırsa kalır giderse gider.
Geçen seneyi kıyaslıyorsunuz da yunusa gelen sözleşme neyse ona da aynısı gelmişti. Zorunlu olmayan opsiyonla satın alma bedelini içeren kiralama teklifiydi. 41 yaşındaki pepe çatır çatır oynuyor misal. Melo 38e kadar oynadı, 37 yaşındaki mertensin oyununu gördük. Bunların kulüplerine katkısından daha çok katkı mı sağlayacak. Bir kere gitmek istiyor aidiyeti yok otomatik olarak kullanıp efsane oyuncu olma konusunu kenara alalım.
Olay bonservisin azlığı yada çokluğu ona da 4 ve üstü +%50 ise laf tmeyin derim.

Geçen gün Erden Timur ile satış konusunda toparladık yorumuma Boey harici satış becerisi yok katılmıyorum tarzı bir şey yazmıştın. Şimdi belki oynamak istiyor Emin, gitmek istiyor diyorsun. Aynısını Boey de dedi, maça çıkmadı ama 30'a sattın? Oyuncu gitmek istiyor oynamak istiyor diye piyasaya, değerine göre hareket etmeyeceksek, 3 kuruşa genç milli oyuncu vereceksek Kerem'inden, Nelsson'una 8-10 milyon anca kazanırız.

2.5'a milyona 21 yaşında stoperini satıyorsun ki 2.5 sezon full oynamışlığı var. Gittiği takım da Westerlo. %50 koysan ne koymasan ne.

Geçen gün Erden Timur ile satış konusunda toparladık yorumuma Boey harici satış becerisi yok katılmıyorum tarzı bir şey yazmıştın. Şimdi belki oynamak istiyor Emin, gitmek istiyor diyorsun. Aynısını Boey de dedi, maça çıkmadı ama 30'a sattın? Oyuncu gitmek istiyor oynamak istiyor diye piyasaya, değerine göre hareket etmeyeceksek, 3 kuruşa genç milli oyuncu vereceksek Kerem'inden, Nelsson'una 8-10 milyon anca kazanırız.

2.5'a milyona 21 yaşında stoperini satıyorsun ki 2.5 sezon full oynamışlığı var. Gittiği takım da Westerlo. %50 koysan ne koymasan ne.

Ben satilsin demedim. Ben yaklasima karsiyim. Bunlar insan, onlarinda terichleri var. Sandalye masa gibi bir esya uzerinden aciklayamazsin.

Ilk soyledigim hala gecerli evet yok. Olsaydi zaten gorurduk satisi. Erden Timur zaten tek basina da satis yapamaz. O yapamiyor diye boyleyiz de demedim soyledigimden bunu nasil cikardin anlamadim. Sen aksini soylerken ben bunun gercekci olmadigini soyleidm. Bak Zaniolo, bak Yunus, bak Morutsan.. Cicaldau falan.. Daha birkac isim daha. Iki konu farkli, neden bagladin anlamadim.

İnanılmaz saçma bir karar, yabancının 12de sınırlı kaldığı durumda yerli oyuncuyu 2.5 milyon € bonservis ile satmanın herhangi bir mantıklı yönü yok

Abdülkerim yakında 30 yaşına girmiş olacak belki 1-2 sene sonunda yerini Emin Bayram a bırakacak yerli oyuncu olarak ama biz tutup 2.5 milyon € karşılığında vazgeçiyoruz

Ligimizden X bir oyuncuyu alacak olsak şöyle bir baksak 21 yaşında, yerli oyuncu, milli takımın alt yaş kategorilerinde u15 den itibaren düzenli olarak oynamış, tam bir sezonu oynayarak geçirmiş üstelik iyi de oynamış bir oyuncuyu almaya çalışsak 2.5 milyon € bonservis ile verirler mi bize?

Ben satilsin demedim. Ben yaklasima karsiyim. Bunlar insan, onlarinda terichleri var. Sandalye masa gibi bir esya uzerinden aciklayamazsin.

Ilk soyledigim hala gecerli evet yok. Olsaydi zaten gorurduk satisi. Erden Timur zaten tek basina da satis yapamaz. O yapamiyor diye boyleyiz de demedim soyledigimden bunu nasil cikardin anlamadim. Sen aksini soylerken ben bunun gercekci olmadigini soyleidm. Bak Zaniolo, bak Yunus, bak Morutsan.. Cicaldau falan.. Daha birkac isim daha. Iki konu farkli, neden bagladin anlamadim.
Gitmek istiyor diyorsun ya hani, Boey de insan, eşya değil. Onun da kesin tercihi Münih'e gitmekti. 15'e verseydik madem. 1 yılı kalmıştı.
Sana yazdığım gibi, Erden Timur'un Becali'ye CL geliri yedirmemesi, Bakambu satışı, Boey'in satışında sergilediği tavır bile 2 yılda bazı şeyler için ileriye yönelik iyi örneklerdi. Sen olumsuz taraflarına bakabilirsin. Zaniolo ve Yunus konusundaki başarısızlık tamamiyle iletişim hatası. Sözleşme detaylarını bilmeden bu konuları eleştirmek yanlış. Gittiği takımlarda süre vermediler, belki de kolay gerçekleşecek maddelerdi.

Madem Emin satılsın demiyorsun, niye eşya değil, oynamak istiyor, gitmek istiyor diye bu transferi destekler nitelikte mesaj atıyorsun. Yazdığın sanki normalmiş gibi gösteriyor bu satışı. Bu çocuğun seviyesi belki büyük takım seviyesi değil ama değeri 2. el sitesinde satışa konulup elden bir an önce çıkartılmaya çalışılan bir eşya da değil. Bence gayet iyi bir örnek verilmiş. Zira şuan öyleymiş gibi bir satış yapıyoruz haber doğruysa.

Geri
Üst Alt