- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.713
- 6.478
Yakup: "Emin Bayram Westerlo’da. Belçika ekibi bonservisinin yarısına 4 Milyon Euro ödeceyecek. Sonradan satışın %50’si Galatasaray’ın kasasına girecek…"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen o sandalyeye oturmak yerine gidip L koltuk alırsan sandalye köşede çürür dururmevzu emin'in iyi ya da kotu stoper olması degil. bu iş evindeki sandalyeleri tanesi 1000 liradan satmaya benziyor. belki sandalyelerin degeri 1000 liradan fazla etmiyordur ama böyle bir satış yapılmaz. kulube haciz mi geldi? mafya mı tehdit ediyor? ne alaka bu satış?
çürüsün. evindeki sandalyeyi sattıgını gören konu komşunun gözünde itibarın kalmaz.Sen o sandalyeye oturmak yerine gidip L koltuk alırsan sandalye köşede çürür durur
3 kuruşa satacağına gerekirse çürüyecek, gerekirse de dükkanın önüne atıp oturacaksın yılda 15-20 kezSen o sandalyeye oturmak yerine gidip L koltuk alırsan sandalye köşede çürür durur
Dükkan sahibi oturmuyorsa napcaz hocam? Hocanin planlarinda yok demek ki3 kuruşa satacağına gerekirse çürüyecek, gerekirse de dükkanın önüne atıp oturacaksın yılda 15-20 kez
hoca kalmasını istediğini söylemişti yunusun da eminin deDükkan sahibi oturmuyorsa napcaz hocam? Hocanin planlarinda yok demek ki
cahildir yaparhoca kalmasını istediğini söylemişti yunusun da eminin de
emin kulübe 3 kuruşa ayrılmak için karı gibi baskı yapıyor muhtemelen sürekli
*benzer hafizam yaniltmiyorsa 19/20 hammarby dan brugge yapan *odilon var.Emin'i 2,5m
Transfermarkt'ın bile 4,5m değer biçtiği, 21 yaşında, bir sürü maça çıkmış ve *Belçika'da iyi bir sezon geçirmiş stoperini 2,5m'a satmak için deli olmak lazım çünkü...
çürüsün. evindeki sandalyeyi sattıgını gören konu komşunun gözünde itibarın kalmaz.
doğru. eminin üstüne oturamayız mesela. çok güzel bir noktayı yakalamışsın.Burada mevzu bir sandalye degil olayi metalastirip cikarim yapmak dogru degil cunku burada insani bir degisken de var. Belki oyuncu gitmek istiyor ? Oynamak istiyor ? Bunu tercih etti, zira yasi ilerliyor. Sandalye ornegi dogru bir ornek degil.
Geçen gün Erden Timur ile satış konusunda toparladık yorumuma Boey harici satış becerisi yok katılmıyorum tarzı bir şey yazmıştın. Şimdi belki oynamak istiyor Emin, gitmek istiyor diyorsun. Aynısını Boey de dedi, maça çıkmadı ama 30'a sattın? Oyuncu gitmek istiyor oynamak istiyor diye piyasaya, değerine göre hareket etmeyeceksek, 3 kuruşa genç milli oyuncu vereceksek Kerem'inden, Nelsson'una 8-10 milyon anca kazanırız.Burada mevzu bir sandalye degil olayi metalastirip cikarim yapmak dogru degil cunku burada insani bir degisken de var. Belki oyuncu gitmek istiyor ? Oynamak istiyor ? Bunu tercih etti, zira yasi ilerliyor. Sandalye ornegi dogru bir ornek degil.
Geçen gün Erden Timur ile satış konusunda toparladık yorumuma Boey harici satış becerisi yok katılmıyorum tarzı bir şey yazmıştın. Şimdi belki oynamak istiyor Emin, gitmek istiyor diyorsun. Aynısını Boey de dedi, maça çıkmadı ama 30'a sattın? Oyuncu gitmek istiyor oynamak istiyor diye piyasaya, değerine göre hareket etmeyeceksek, 3 kuruşa genç milli oyuncu vereceksek Kerem'inden, Nelsson'una 8-10 milyon anca kazanırız.
2.5'a milyona 21 yaşında stoperini satıyorsun ki 2.5 sezon full oynamışlığı var. Gittiği takım da Westerlo. %50 koysan ne koymasan ne.
doğru. eminin üstüne oturamayız mesela. çok güzel bir noktayı yakalamışsın.
Gitmek istiyor diyorsun ya hani, Boey de insan, eşya değil. Onun da kesin tercihi Münih'e gitmekti. 15'e verseydik madem. 1 yılı kalmıştı.Ben satilsin demedim. Ben yaklasima karsiyim. Bunlar insan, onlarinda terichleri var. Sandalye masa gibi bir esya uzerinden aciklayamazsin.
Ilk soyledigim hala gecerli evet yok. Olsaydi zaten gorurduk satisi. Erden Timur zaten tek basina da satis yapamaz. O yapamiyor diye boyleyiz de demedim soyledigimden bunu nasil cikardin anlamadim. Sen aksini soylerken ben bunun gercekci olmadigini soyleidm. Bak Zaniolo, bak Yunus, bak Morutsan.. Cicaldau falan.. Daha birkac isim daha. Iki konu farkli, neden bagladin anlamadim.