Haluk Yürekli: "Gabriel Sara ile Galatasaray her konuda anlaştı"

onun da bayağı karavanaları oldu geçen sezon ahbap. ha bunlar karavanaları bile ikna edemiyor orası ayrı
o karavanalar da mecburiyetten oldu ama, bonservis harcamadan transfer yap dediler adama. o da karavana ihtimalini bildiği için uzun kontratlar vermedi çoğuna

Besiktas macinda tribunde olacakmis buna gore.

@VolkanKilic__

💯 Hayırlı olsun

🔴 Galatasaray, Gabriel Sara için kulübü ve kendisiyle anlaştı.

Galatasaray Sara’yı Beşiktaş maçına yetiştirecek.

o karavanalar da mecburiyetten oldu ama, bonservis harcamadan transfer yap dediler adama. o da karavana ihtimalini bildiği için uzun kontratlar vermedi çoğuna
zaniolo alacağına orta saha alabilirdi devrede. tete ve zaha'ya bayağı uzun süreli kontrat verdi. bir tek ziyech kısa

Beni bu Sara ileri geri oynayabiliyor mu, orta saha da çata çat oynuypr mu, geçiş hücumu yememizi engelleyebilecek mi?

norwichte transfer yapacak 2 oyuncu var denıyordu zaten sara ve kanat oyuncuları rowe

gecen sene leedse karşı olan epl cıkma macını izlemiştim

Okan Buruk dahil büyük risk aldık. O ligde Ozan tufan bile 10 golle oynuyor. Mesela Libertadores maçlarında golü yok. Mental olarak zayıfsa 2. Cica vakası olur.
Bir de boy 176, kilo 76 normal mi? En azından fizik olarak iyi olur gibi. Cica gibi ezilmez

@ertansuzgun
✈️ Galatasaray, Gabriel Sara için uçuş programı ayarlıyor.

Brezilyalı oyuncunun bugün İstanbul’da olması için yoğun bir çaba var.

(@playspor)

tanımıyom herifi, verdiğimiz bonservis de umrumda değil. maaşı çok uçuk kaçık olmayacaksa ve koşa koşa gelecekse benim gönül kapım açıktır. galatasaray'da oynamak isteyen adam oynasın. tominay-wendel-doue gibi oturduğu yerden kırk talep çıkaran dylar köylerinde kalmaya devam etsinler.

Geri
Üst Alt