- 23 Temmuz 2011
- 75.496
- 51.029
- 4.693
sag bek nasıl izledin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sag bek nasıl izledin mi

Sitede baya maç var. Oyuncular hakkında doğru izlenim edinebilmek için uzun zamandır buradan bakıyorum maçlara.Hocam teşekkürler. Ne güzel bir site.
gecmis olsun malum mesaj geldi21 yaşında, Uzun boylu, Savunma niteliği yüksek, Tekniği iyi. Hepimizin içine sinecek bir bek oyuncusu diyebiliriz Doue için. Hayırlı olsun.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Statsları iyi duruyor herifin birde 1-2 tane çalım videosunu izledim kısa kararım iyi topçu![]()
Fransanin altyapıları zaten genel olarak iyi oluyor ya bizi buraya kim soktuysa Allah razı olsun diyorum.Rennesin sömürülmesinden memnunum. kötü oyuncu çıkma ihtimali çok düşük yaw
Fransanin altyapıları zaten genel olarak iyi oluyor ya bizi buraya kim soktuysa Allah razı olsun diyorum.
öyle dueyorlar :dalabileceğimiz en ii sağ bek bu mu
hiç izlemedim de
Altyapı işi bizde buyuk sıkıntı yav eğitmelerin nitelikleri ve maaşlarından tut , beslenmeye kadar sadece başkan ile düzelecegini ben zannetmiyorum ülke olarak da duzeldigimiz dönemde olur gibi ancak.bir gün alt yapıya önem veren bir başkan gelirse sadece oyuncu değil, alt yapı sistemini de eğitmenleriyle birlikte bize entegre eder belki.