Haluk Yürekli: "Galatasaray her an Doué ile ilgili resmi açıklama yapabilir"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Guela Doue için Rennes takımına 5+1 milyon Euro bonus içeren 6 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı.

Rennes, teklifin biraz daha artmasını istiyor.

Oyuncu tarafında sorun yok.

İki takım arasında bonservis pazarlığı sürüyor.

(Ertan Süzgün)
Biraz daha artması kısmına kadar gelindiyse mesele önümüzdeki hafta biter herhalde.

Her an yapabilir de hangi zaman dilimindeki anlardan birinde? Çok ucu açık olmuş...

Biraz daha artması kısmına kadar gelindiyse mesele önümüzdeki hafta biter herhalde.
Assignonu savunma olarak hiç begenmemistim bu çocuk nasıl acaba çok.merak ediyorum boey de zaman için çalışarak iyi savunmacı oldu ama.iste yinede köhn gibi olmamalı sağ bek

Assignonu savunma olarak hiç begenmemistim bu çocuk nasıl acaba çok.merak ediyorum boey de zaman için çalışarak iyi savunmacı oldu ama.iste yinede köhn gibi olmamalı sağ bek
Bu çocuk bir kaç maç denk geldiğimde iyiydi yani bir Boey'in san halleri gibi değildi tabi ama Assignon gibi de değildi. Assignon ise bu çocuktan daha hızlı gibi özellikle kısa mesafede ve hücumu daha iyi. Bence bize daha lazım olan isim Doue problem olarak görülecek en büyük olayı bu sezon oyuncunun ilk profesyonel sezonuydu böyle bir riski var ama şöyle de bir gerçek var 2-3. sezonu olsaydı istikrarlı zaten hiç şansımız olmazdı.

Bu çocuk bir kaç maç denk geldiğimde iyiydi yani bir Boey'in san halleri gibi değildi tabi ama Assignon gibi de değildi. Assignon ise bu çocuktan daha hızlı gibi özellikle kısa mesafede ve hücumu daha iyi. Bence bize daha lazım olan isim Doue problem olarak görülecek en büyük olayı bu sezon oyuncunun ilk profesyonel sezonuydu böyle bir riski var ama şöyle de bir gerçek var 2-3. sezonu olsaydı istikrarlı zaten hiç şansımız olmazdı.
Bir de assignon az çok tavanına ulaşmış gibi, doue patlama sezonunu yaşayabilir bizde

İlla birine benzetilecekse Mert Müldür'e benzetilebilir. Ama ondan daha iyi ve daha potansiyelli bence. Boey'la uzaktan yakından benzemiyorlar.

Aynen Mert Müldür'ün fizik olarak daha canavar olabilecek potansiyeli yüksek tarzı diyebiliriz.
Oyuncuda agresiflik yok gibi bir şey ama. Çok teknik, driplingi üst düzey, temposu da yüksek ama pek ısıran bir adam değil.

Oyuncuda agresiflik yok gibi bir şey ama. Çok teknik, driplingi üst düzey, temposu da yüksek ama pek ısıran bir adam değil.
Bu sezon ilk profesyonel sezonu zaten bence şimdiye ismi geçen diğer takımların almama sebeplerinden biri bu. Bu noktada hazır oyuncu değil zaten geliştireceğimiz bir oyuncu ki böyle oyuncular lazım bize. Orta sahaya da o yüzden hani izlemedim ama övenler çok övüyor Camara gibi adamların alınması taraftarıyım ben.

Valla hiç izlemedim ben. Buradakilerin gazına gelip istiyorum...

@Cihangir Göktaş bi daha karşılaştırma alalım. Sen seç karşılaştırılacakları işte yap bişiler
Screenshot_20240705-231810~2.webp

Bir videosunu gördüm çok kötüydü
Etliye sütlüye karışmıyor
Göze batmıyor
Ama o yapmadığı her koşu, müdahale, yanlış pozisyon alma, gol yediriyor
3 maçta böyle olsa zaten havlu attırır
Defansı güçlü deniliyor ama videoda fecahatti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt