- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
Fm profili var mı bu arslanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi yokalabileceğimiz en ii sağ bek bu mu
hiç izlemedim de
Yav hocamDouelar eder insan
Mutlu olmak için
Ben buyumYav hocam
Boey, mental olarak sorunlar yaşıyordu. Gerçi hala mental olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ya neyse.söylenen gibi 7 M na çözüyorsak - 2 M altında maaşı olur - harika iş olur potansiyeli gereği
assignon yedekti - burnleye gidip küme düştü ama piyasasını arttırdı mesela (bence vasat bir bek defansif zaafları yüzünden )
doue doğru seçim
gelirse iş okan hoca ve kendisine kalıyor - kendi oyununu geliştirip üstüne koyması lazım Boey-vari bir hikayesi olması için.
ki hatırlayın yani Boey cılız...çöp fln dendi - Omar gözü yaktı bilmemne oldu tekrar şans bulunca bayerne kadar gitti iş.
ben kişiselden ziyadeperformans artışı olarak baktım açıkçası.Boey, mental olarak sorunlar yaşıyordu. Gerçi hala mental olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ya neyse.İnzivaya çekildi, din değiştirdi vs. sonrasında yine mental bi değişim yaşadı. Doue ile benzer bi hikayesi olacağını sanmıyorum.
Listeye izlemeden koymuşuz yani.Haluk Yürekli: "Guela Doue, Galatasaray'ın görüşmelerde fazla mesafe kat ettiği bir oyuncu. Doue, Galatasaray'ın listesinde 3. sıradaydı. İlk sırada Bissaka, ikinci sırada da Assignon vardı.
Doue, Okan hoca izledikten sonra Assignon'un önüne geçti dedi yöneticiler."
Az once doktor @Melih Peker soyledi ama mantikli geldi cevabi. Bizim hocanin oglu da oyuncu izleyip babasina soylermis sanirim FM profillerine gore oyuncu listesi hazirlamis olabilir diyorListeye izlemeden koymuşuz yani.
Öyle bir durumki yalansa kötü, doğruysa daha da kötü.
Az once doktor @Melih Peker soyledi ama mantikli geldi cevabi. Bizim hocanin oglu da oyuncu izleyip babasina soylermis sanirim FM profillerine gore oyuncu listesi hazirlamis olabilir diyor![]()
keramuz fayalarDouelar eder insan
Mutlu olmak için
?keramuz fayalar
Ben 1 mio ekleyeceğim bu meblag a nasıl iletişime geçebilirizGalatasaray, Guela Doue için Rennes takımına 5+1 milyon Euro bonus içeren 6 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı.
Rennes, teklifin biraz daha artmasını istiyor.
Oyuncu tarafında sorun yok.
İki takım arasında bonservis pazarlığı sürüyor.
(Ertan Süzgün)
Başkanın numarası var bende ama kimseye verme demiştiBen 1 mio ekleyeceğim bu meblag a nasıl iletişime geçebiliriz