Haluk Yürekli: "Galatasaray her an Doué ile ilgili resmi açıklama yapabilir"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm profili var mı bu arslanın

söylenen gibi 7 M na çözüyorsak - 2 M altında maaşı olur - harika iş olur potansiyeli gereği

assignon yedekti - burnleye gidip küme düştü ama piyasasını arttırdı mesela (bence vasat bir bek defansif zaafları yüzünden )

doue doğru seçim

gelirse iş okan hoca ve kendisine kalıyor - kendi oyununu geliştirip üstüne koyması lazım Boey-vari bir hikayesi olması için.

ki hatırlayın yani Boey cılız...çöp fln dendi - Omar gözü yaktı bilmemne oldu tekrar şans bulunca bayerne kadar gitti iş.

Haluk Yürekli: "Guela Doue, Galatasaray'ın görüşmelerde fazla mesafe kat ettiği bir oyuncu. Doue, Galatasaray'ın listesinde 3. sıradaydı. İlk sırada Bissaka, ikinci sırada da Assignon vardı.

Doue, Okan hoca izledikten sonra Assignon'un önüne geçti dedi yöneticiler."

söylenen gibi 7 M na çözüyorsak - 2 M altında maaşı olur - harika iş olur potansiyeli gereği

assignon yedekti - burnleye gidip küme düştü ama piyasasını arttırdı mesela (bence vasat bir bek defansif zaafları yüzünden )

doue doğru seçim

gelirse iş okan hoca ve kendisine kalıyor - kendi oyununu geliştirip üstüne koyması lazım Boey-vari bir hikayesi olması için.

ki hatırlayın yani Boey cılız...çöp fln dendi - Omar gözü yaktı bilmemne oldu tekrar şans bulunca bayerne kadar gitti iş.
Boey, mental olarak sorunlar yaşıyordu. Gerçi hala mental olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ya neyse. 😅 İnzivaya çekildi, din değiştirdi vs. sonrasında yine mental bi değişim yaşadı. Doue ile benzer bi hikayesi olacağını sanmıyorum.

Boey, mental olarak sorunlar yaşıyordu. Gerçi hala mental olarak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ya neyse. 😅 İnzivaya çekildi, din değiştirdi vs. sonrasında yine mental bi değişim yaşadı. Doue ile benzer bi hikayesi olacağını sanmıyorum.
ben kişiselden ziyadeperformans artışı olarak baktım açıkçası.

Bildiğim takip ettiğim bir oyuncuydu heyecanlandırdı.

Uzun uzadıya bir şey yazmayacağım. Sadece “Takımı Rennes, Uyruğu Fildişi Sahilleri olan bir bek ne kadar kötü olabilir ki?”

Haluk Yürekli: "Guela Doue, Galatasaray'ın görüşmelerde fazla mesafe kat ettiği bir oyuncu. Doue, Galatasaray'ın listesinde 3. sıradaydı. İlk sırada Bissaka, ikinci sırada da Assignon vardı.

Doue, Okan hoca izledikten sonra Assignon'un önüne geçti dedi yöneticiler."
Listeye izlemeden koymuşuz yani.

Öyle bir durumki yalansa kötü, doğruysa daha da kötü.

Bence doue konusu biraz gündemi meşgul etsin diye ortaya atıldı. ben hala awb’yi beklediğimizi düşünüyorum. Geçen sene nasıl sosa-angelino süreci olduysa o şekilde bitirilmeye çalışılıyor.

Galatasaray, Guela Doue için Rennes takımına 5+1 milyon Euro bonus içeren 6 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı.

Rennes, teklifin biraz daha artmasını istiyor.

Oyuncu tarafında sorun yok.

İki takım arasında bonservis pazarlığı sürüyor.

(Ertan Süzgün)

Galatasaray, Guela Doue için Rennes takımına 5+1 milyon Euro bonus içeren 6 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı.

Rennes, teklifin biraz daha artmasını istiyor.

Oyuncu tarafında sorun yok.

İki takım arasında bonservis pazarlığı sürüyor.

(Ertan Süzgün)
Ben 1 mio ekleyeceğim bu meblag a nasıl iletişime geçebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt