Haluk Yürekli: "Galatasaray, Mario Hermoso'ya teklif yaptı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon toplam 45 maca cikmis ama hala biryere transfer olmamis, heralde yuksek bir maas istiyor

Abdulkerim o gösterdiği performanstan sonra iflah olmaz bizim için.. Bizi en önemli maçta bitirdi resmen.. Bu akşam bu adamları eleyemezsek mali kriz kapıda.. Net !

Bu nedenle Apo'nun bileti kesilmeli.. Bu haber moral oldu benim için.

Abdulkerim o gösterdiği performanstan sonra iflah olmaz bizim için.. Bizi en önemli maçta bitirdi resmen.. Bu akşam bu adamları eleyemezsek mali kriz kapıda.. Net !

Bu nedenle Apo'nun bileti kesilmeli.. Bu haber moral oldu benim için.
bana kalsa sözleşmesi fesh edilmeli o maçtan sonra

Bugün turu atlarsak bu herifle birlikte bir sol bek alırlar diye tahmin ediyorum

Transfermarkt.de de okudum.

En ciddi talibi Napoli idi.
Lakin Napoli başka Stoperler aldı ve konu kapandı.
4/5 Milyon maaş konuşuluyordu. Tabi vergi fln herhalde eline 2/3 kalırdı.

Inter ile de ismi çıkmıştı
5milyon talibinden 3,5'e kadar inmişti. Lakin Inter daha genç ve illerde satılabilir Adamlar istedi ve transfer rafa kaldırıldı

O zaman Abdul kesin gidiyor ama tüm bonservis parasını da buna vermek can sıkıcı ( imza parası yoksa ayrı )

Nelsson ya da davinson yolcu o zaman ? Abdül gidiyorsa yerine yabancı almazlar çünkü

Simeone takımı genclestirecem dedi ama hermoso gibi klas bir adamdan nasıl vazgecti acaba takımda en tuttuğu adamlardandi hatta koke ile ikisi vazgecilmezken ne oldu acaba yaşlida değil
Sözleşmesi bitmedi mi adamin

Sergio olivierasını... Şu herifin isimini forumda sansürlesinler ya gördüğüm an kan beynime sıçrıyor. Tarık çamdalı reenkarne edip kulübe tekrar sokmuşlar gibi hissediyorum.
Adam karaktersiz işte ne diye insan muamelesi yapıyoruz 2 yılda ne kadar alacaktı 5.5 milyon diyelim ne kurtarsak kar deyip 4 ver yay takside şutla.fb ve bjk hep böyle yapıyor neticede bu iş ticaret zararı kabullen zihinsel yorgunluk yaşama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt