- 30 Temmuz 2009
- 30.837
- 7.002
- 1.943
Hermosa bu takımda sol bek oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen kimdin?Yalnız fb de sol stoper arıyordu. Kesin onlar alır biz uyurken
bana kalsa sözleşmesi fesh edilmeli o maçtan sonraAbdulkerim o gösterdiği performanstan sonra iflah olmaz bizim için.. Bizi en önemli maçta bitirdi resmen.. Bu akşam bu adamları eleyemezsek mali kriz kapıda.. Net !
Bu nedenle Apo'nun bileti kesilmeli.. Bu haber moral oldu benim için.
Peter griffin olan mod çaktırma:/Abi sen kimdin?![]()
Sözleşmesi bitmedi mi adaminSimeone takımı genclestirecem dedi ama hermoso gibi klas bir adamdan nasıl vazgecti acaba takımda en tuttuğu adamlardandi hatta koke ile ikisi vazgecilmezken ne oldu acaba yaşlida değil
Kesinlikle öyle.Hermoso gelsin, Apokerim de kalsın. Kim formdaysa o oynar. Nicelik olarak eksiğiz zaten sol tarafta.
Hermoso nasıl bir stoper? @Melih Sönmez
Adam karaktersiz işte ne diye insan muamelesi yapıyoruz 2 yılda ne kadar alacaktı 5.5 milyon diyelim ne kurtarsak kar deyip 4 ver yay takside şutla.fb ve bjk hep böyle yapıyor neticede bu iş ticaret zararı kabullen zihinsel yorgunluk yaşamaSergio olivierasını... Şu herifin isimini forumda sansürlesinler ya gördüğüm an kan beynime sıçrıyor. Tarık çamdalı reenkarne edip kulübe tekrar sokmuşlar gibi hissediyorum.