Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın sol bek, kanat ve stoperle ilgili ciddi çalışmaları var"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Haluk Yürekli: "Galatasaray; Sara ve Jelert ile transferi noktalama gayretindeydi. Artık o noktada değil. Galatasaray'ın sol bekle ilgili, kanatla ilgili, stoperle ilgili ciddi çalışmaları var. Ama bir numaralı kriter; oyuncuların elden çıkarılması."

Haluk Yürekli: "Galatasaray, şu anda limitleri sınıra dayadı. 1.5-2 milyon €'luk bonservis limiti kaldı."

Haluk Yürekli: "Metin Öztürk yakın çevresine, "Sportif A.Ş.'de Başkan Vekili koltuğuna geçmezsem, hem Yönetim Kurulu hem de Sportif AŞ’deki görevlerimden istifa ederim" dediği bilgisine ulaştım ancak bu bilgi teyide muhtaç. Dursun Özbek, 12 kişi olan Sportif AŞ yönetimini 16'ya çıkarmak istiyor. SPK'dan onay bekleniyor."

Haluk Yürekli: "Takım içinde de Galatasaray yönetimi içinde de bir fokurdanma varsa bunun sorumlusu Dursun Özbek'tir. Sürekli bir şeyler yaşanıyor ve Galatasaray kulübünün lideri buna müdahale etmiyor. Çünkü Dursun Özbek'in yönetme şekli sessiz olup kendi haline bırakayım yöntemi."

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarının yakın tarihte çok sevdiği 2 isim var. Birisi Fatih Terim, diğeri Erden Timur. Bu 2 kişi de Cenk Ergün ile çalışmadı. Erden Timur geldiğinde Cenk Ergün Sportif Direktör olarak görevlendirilmişti. Ona rağmen farklı bir yerde, çalışmalarının dışında tuttu onu."

bi tane savunma yapmayı bilen kelepir sol bek yeter. ileri şişman ronaldo'yu getirsen hocam zaten ayağına top getiremeyeceği bi düzeneği kuracak gene

Bek ve orta saha alsinlar yeter. Yani Dubois'in kalacagini zannetmiyorum o yuzden bir bek transferi daha gerekiyor, Mukiele gibi ne toy ne de yasli, tam kivaminda olan zenci bir bek gerekiyor bize. Satin alma opsiyonuyla kiralamak lazim.

Orta sahaya da 2-3 oyuncunun gitmesiyle Tessmann falan da alinabilir en azindan ileride iyi paraya satabilecegin bir yatirim transferi de olur.

muslera
jelert davinson abdül köhn
torreira tominay sara
ziyech icardi baris

4-3-3

Zahayi araplara verip ellerindeki stoperi alalim
Bir tasla iki kus vurmus oluruz

demek ki köhn'den kurtulmak için yeterli limitimiz var

2 milyona gerçek bek bulunur

Bek ve orta saha alsinlar yeter. Yani Dubois'in kalacagini zannetmiyorum o yuzden bir bek transferi daha gerekiyor, Mukiele gibi ne toy ne de yasli, tam kivaminda olan zenci bir bek gerekiyor bize. Satin alma opsiyonuyla kiralamak lazim.

Orta sahaya da 2-3 oyuncunun gitmesiyle Tessmann falan da alinabilir en azindan ileride iyi paraya satabilecegin bir yatirim transferi de olur.
Bu Assignon bir yere transfer de yapmamış ben Burnley satın aldı sanıyordum. Dubois yerine Fransa'dan bir sağ beke zar atmak lazım

Stoper arıyorsak birini satacağız demek ki. Bu kadar tantanadan sonra Davinson’u satmazlar heralde. Dayak yerler yoksa

Geri
Üst Alt