Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın sol bek, kanat ve stoperle ilgili ciddi çalışmaları var"

Bir tane fb muhabirinden veya şakşakçısından duymadık fenerin limit sorunu var diye

Bizimkilerin maşallah boğaz köprüsüne pankart asmadıkları kaldı

Size ne a.....................

Madem limit yok, haber de yapamazsın o zaman

Stoper değil şu takıma orta sahanın yükünü paylaşacak 6 numara alın

Katılıyorum Sarayı 10 numara oynatip defans gücü kuvvetli 8 numara almalıyız.
onu almayacaklar bu saatten sonra daha ortasaha çok kupon düşürmeleri lazım.

tor - sara - mertens olur - mertens çıkınca sara öne kayar ya da bats girer , kaan merkeze girer iki 6 gibi falan.

bu sezon optimum roller beklemiyorum pek açıkçası.

Sokacam kanadına stoperine. Hamal 6 no yok mu? Alacaksanız bari onu alın
Free Agent

1000102481.webp

onu almayacaklar bu saatten sonra daha ortasaha çok kupon düşürmeleri lazım.

tor - sara - mertens olur - mertens çıkınca sara öne kayar ya da bats girer , kaan merkeze girer iki 6 gibi falan.

bu sezon optimum roller beklemiyorum pek açıkçası.
Bu diziliste baskılı takimlara özellikle Gedson tarzı oyuncuların oyuncağı olur ortasahamiz.Ben mertenssiz bir 11 düşünüyorum.dusunmek istiyorum.Cunku yok hükmünde.

Bu diziliste baskılı takimlara özellikle Gedson tarzı oyuncuların oyuncağı olur ortasahamiz.Ben mertenssiz bir 11 düşünüyorum.dusunmek istiyorum.Cunku yok hükmünde.
sarayı 4-3-3 e göre ofansif OS yaparsan olur ama evet mertens kesmen lazım.

Çoğu zaman Ruhumuzu okşuyor ediyorda zor maçlarda biraz oyna arkadaş yaaa.Sifir katkı.
Sneider resmen böyle maçlarda arslan kesiliyordu.Mertens tam tersi hiç yok.
mertens forvet kırması gibi hücumcu ama - o yüzden okan hocanın sisteminde gole yakın oluyor aslında.

da hocanın ortasahyı eksik bırakma olayını kırması lazım

takım çabuk top kaybediyor be hep geriye koşarak hücum yiyoruz - haliyle yediğimiz gol sayısı ya da verdiğimzi pozisyon önemli maçlarda az olmuyor.

atan bayern gibi 3 lüyor işte çok iyi oynadığın maç bile olsa.

Düşünüyorum da geçen sezon Erden Timur Canımız cigrerimizde Tete Zaha Ziyech yerine sadece ne yapıp edip Rashicayi almış olsa inanın bana çok daha iyi olurdu.Ben an itibariyle hala bu noktadayım.izlerkem içim gitti resmen.Yazik ettik bence.Bilmem katilirmisiniz ama kesinlikle bu gerceklesmeliydi.

Düşünüyorum da geçen sezon Erden Timur Canımız cigrerimizde Tete Zaha Ziyech yerine sadece ne yapıp edip Rashicayi almış olsa inanın bana çok daha iyi olurdu.Ben an itibariyle hala bu noktadayım.izlerkem içim gitti resmen.Yazik ettik bence.Bilmem katilirmisiniz ama kesinlikle bu gerceklesmeliydi.
5.5 mu 6 mı ne bonservis hesabı giriyordu işin içineama .

icardiyi bağladık 10 a - sonra CL den limit açılınca davinson aldık 9a bonservisle - paramız varmıydı limit olarak doğru zamanda emin değilim.

5.5 mu 6 mı ne bonservis hesabı giriyordu işin içineama .

icardiyi bağladık 10 a - sonra CL den limit açılınca davinson aldık 9a bonservisle - paramız varmıydı limit olarak doğru zamanda emin değilim.
Yoktu o gün itibariyle alamazdikta ama şu varki bekletebilirdik.2 ay bekledi dahada bekleyebilirdi.Tam beklediği esnada Tete geldi üstüne Ziyech geldi geldide geldi.Para geldiğinde bile alabilirdik.Cocukta artık yeter da dedi öyle gittimSon anda bile aramış yaaa.Gidiyorum diye.O anda bile tık yok.Sen düşün.

Yoktu o gün itibariyle alamazdikta ama şu varki bekletebilirdik.2 ay bekledi dahada bekleyebilirdi.Tam beklediği esnada Tete geldi üstüne Ziyech geldi geldide geldi.Para geldiğinde bile alabilirdik.
şimdi böyle bakmak kolay ama bence doğru stratejiydi - davinsonu alamayacaktın belki onu alsan.

gelenlerde "denenmeyecek" adam değildi kağıt üstünde - tutmamalarıda trasnfer şansı artık. sonuçta hocaya sorulup alındılar.

"Ciddi sol bek, kanat ve stoper çalışması vardır. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz"
Galatasaray Belediyesi.​

şimdi böyle bakmak kolay ama bence doğru stratejiydi - davinsonu alamayacaktın belki onu alsan.

gelenlerde "denenmeyecek" adam değildi kağıt üstünde - tutmamalarıda trasnfer şansı artık. sonuçta hocaya sorulup alındılar.
Yalnız maaşları bonservis kadar çok fazla .Denemek diyorsun 1 milyon olsa haklısın .Zaha imza parasıyla yıllık 7 Tete 4 ziyeceh 4 böyle bak birde.
7 milyona 7 topçu alırsın iyi bir scouting ile.olivieradanda zahadanda daha iyi satabilecegin topçu bulabilirsin

Geri
Üst Alt