Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın sol bek, kanat ve stoperle ilgili ciddi çalışmaları var"

O zar değil rtaş ya senelik 3-4 m Euro vereceğin adam zar olmaz pek Boey tarzı diyorum
Jelert alindi ya, ikinci bir bek transferi biraz daha deneyimli olmali o yuzden.

Scout transferi diyorsan yine soru isareti olacak, tabi ki ucuz birini bulursak deneyebiliriz ama bu defa daha garanti isim alinmasi daha dogru bence.

Bu koduğumun limiti bir bize mi var? Fenerbahçe 100 milyonluk transfer yapıyor, kimsenin sesi çıkmıyor

Hissiyatim: Zaha satılır kerem opsiyonlu gönderilir. Ziyech kalir. Köhn gider. Bir yerli bek bir yabanci bek bir Yusuf yazıcı gelir. + Yabancı kanat gelir

Laporte işini kovalayalım herif Araplardan kaçmaya çalışıyormuş

Kerem zaten gitmek istemedi mi? Küçük darılmış bir çocuk gibiydi o son interview'da

En az 10Mil alınır.

Fazla para yoksa ucuza Scout transferi yapsınlar yahut bonservisi elinde olan adam alınsın

Okan daha yeni mi anlamış

bu takımın sol beke ve sol kanada ihtiyacı olduğunu

Bravo süper yani

Bu arada bu takımın 6 ve 8 numaraya da ihtiyacı var

Hatta bana kalsa golcüye bile ihtiyaç varda

İşte onu ne zaman anlayacak bekliyoruz

Ortasaha yine almıyolar vay vay vay.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoperle ilgili çalışma varsa sanchez satılacak demektir.

Haluk Yürekli: "Metin Öztürk, Erden Timur'un bıraktığı koltuğu almak istiyor. Sportif A.Ş'de görev almak istiyor. Eğer bu isteği gerçekleşmezse hem yönetim kurulu hem de Sportif A.Ş'den istifa etmeyi düşünüyor. Yakın çevresinden bunu 2-3 kişiden teyit ettim."

Sokacam kanadına stoperine. Hamal 6 no yok mu? Alacaksanız bari onu alın
Tessmann alinabilir suan, ABD vatandasi (piyasa acisindan ileride satilmasi da zor degil) + 22 yasinda ve 6-7 milyon euro bonservisi var. Zaten ikinci liglerden oyuncu topluyoruz bari Italya'dan da alalim bir tane ;D

Kerem zaten gitmek istemedi mi? Küçük darılmış bir çocuk gibiydi o son interview'da

En az 10Mil alınır.

Fazla para yoksa ucuza Scout transferi yapsınlar yahut bonservisi elinde olan adam alınsın

İyi bir teklif yok diye yazıyorlardı Kerem için.

Geri
Üst Alt