Haluk Yürekli: "Hamza Akman Danimarka'ya transfer olduğunda Galatasaray yetiştirme bedelinden feragat etti"

Futbolcularin ogullarinin alt yapıda olmasi istisna harici torpildir
Zidanein cocuklari

Simeonenin cocuklari

Bi ton ornek var adam oynadigi bulundugu kulubun altyapisina koyduracak tabi cocuklarini.

Sanki adim atmaktan aciz futbolla alakalari yok da oynuyomus gibi bi algi var

Hamza yas grubunun en iyisiydi muhtemelen olmayacak ama takim arkadaslarinin hangisi futbolcu oldu?

Keza efe de ayni sekilde grubunun en iyisi, milli takima da aliniyorlar surekli.

Hakan Balta nın süper yetenek denilen oğlu nerelerde ne alemde bilen varmı?

her sene cimb seviyesinde adam çıkmaz zaten hiç bi büyük klüpte böyle bişi yok
2000li ozan k, yunus
2002 mhan, erencan (kadromuzda olcek kalitede)
2003 hain bartuğ, kalleş emin
2004 karavana gibi hamza var bi de emir tintiş. belki bi sıçrayış yaparlar
2005te de thuram bülbül ve barand gözüküor ama daha erken bu yaş gurbu için

yani netçede 6 yaş gurubundan bana göre iyi bir verim alınmış vaziyette

Zidanein cocuklari

Simeonenin cocuklari

Bi ton ornek var adam oynadigi bulundugu kulubun altyapisina koyduracak tabi cocuklarini.

Sanki adim atmaktan aciz futbolla alakalari yok da oynuyomus gibi bi algi var

Hamza yas grubunun en iyisiydi muhtemelen olmayacak ama takim arkadaslarinin hangisi futbolcu oldu?

Keza efe de ayni sekilde grubunun en iyisi, milli takima da aliniyorlar surekli.
Türkiye her yaş grubunda 600 bin erkek var. Biz tüm türkiyeyi taradık ayhanın hasanın baltanın oğlu yaş grubunda ondan daha iyi 20 oyuncu bulamadıysak helal olsun. Torpil yok.
Hiçbir şekilde aramıyorsun taramıyorsun, sağdan soldan cocuk getiriyorlar biraz tekniği olan biraz hızlı olanı topçu diye alt yapıya alıyorsun. Sonra da kimse ama kimse alt yapıdan çıkmıyor. Efeyi onu bunu boşver diğerleri neden alt yapıdan a takıma yükselmiyor. Barcelonada ajaxda benficada sportingde oluyor da neden burada olmuyor.

TORPİL, LİYAKATSİZLİK, GELİŞTİREMEME, YÖNETEMEME

her sene cimb seviyesinde adam çıkmaz zaten hiç bi büyük klüpte böyle bişi yok
2000li ozan k, yunus
2002 mhan, erencan (kadromuzda olcek kalitede)
2003 hain bartuğ, kalleş emin
2004 karavana gibi hamza var bi de emir tintiş. belki bi sıçrayış yaparlar
2005te de thuram bülbül ve barand gözüküor ama daha erken bu yaş gurbu için

yani netçede 6 yaş gurubundan bana göre iyi bir verim alınmış vaziyette
Ajax
Barcelona
Benfica
Sporting
Zagrep
Hatta bizim ülkemizden örnek veriyim beşiktaş habire 2m euroluk da olda oyuncu çıkarıyor, sen çıkaramıyorsun çünkü umrunda değil alt yapı

Ajax
Barcelona
Benfica
Sporting
Zagrep
Hatta bizim ülkemizden örnek veriyim beşiktaş habire 2m euroluk da olda oyuncu çıkarıyor, sen çıkaramıyorsun çünkü umrunda değil alt yapı

zagrebi bilmiorum da diğerlerinin hepsinin b ya da u takımları lig sisteminde yer alıo. bj de bizden azıcık ilerde diyebiliriz sadece. daha başarısız oldukları için daha fazla gencoya şans tanıyabilmeleri de advantage.

zagrebi bilmiorum da diğerlerinin hepsinin b ya da u takımları lig sisteminde yer alıo. bj de bizden azıcık ilerde diyebiliriz sadece. daha başarısız oldukları için daha fazla gencoya şans tanıyabilmeleri de advantage.
Bu yazdığım takımlar bizden 3 kat daha başarılı.
B takımı, pilot takımı kurmak serbest. Ama kim uğraşacak.
Beşiktaşta tesis yok, sistem yok, para yok, pilot takım yok hiçbir şey yok. Rastgele çıkardıkları oyuncular rıdvan yılmaz semih mustafa serdar saatçi emirhan ilkan.
Bizim alt yapıdaki kadar hiçbir yerde torpil yok buradan anlaşılıyor

Bizim alt yapıdaki kadar hiçbir yerde torpil yok buradan anlaşılıyor

hayır anlaşılmıyor, yazdığın msjda da bunu anlaşılır kılmamışsın. 3 kat neye göre hesapladın bilmiyorum, pilot ve b takım serbest değil alt ligler müsade etmiyor, bizden çıkan adamları yazdım bj ile hemen hemen aynı, bjde para olmayabilir ama altyapı tesisi ve sistemi konusunda 0 olup bahsettiğin kadar başarılı olamazlar heralde, sanırım etitğin lafı desteklemek adına çırpınış söz konusu ama malesef savını destekleyen bir unsura rastlamadım rtaş.

Akman kardeşlerden olmayacak heralde en azından biri tutsaydı bari

Ajax
Barcelona
Benfica
Sporting
Zagrep
Zagrep hariç diğerlerinin bütçesiyle galatasaray'in bütçesi bir mi? Zagrep'in de tek cikar noktasi altyapidan adam cikarmalari yoksa ayakta kalamazlar futbolda. Adam transferde 100 milyon kazanan takimlari örnek veriyor inanılmaz. Futboldan gram anladığın yok millete akıl vermeye kalkıyorsun.

Torpil anca belirli yasa kadar götürür seni. Belki birileri sayesinde normalde giremeyecegin kulübe girersin. Ama orda seni yetenegin yetmiyorsa en gec 12-13 yasinda postalarlar diye düsünüyorum.

hayır anlaşılmıyor, yazdığın msjda da bunu anlaşılır kılmamışsın. 3 kat neye göre hesapladın bilmiyorum, pilot ve b takım serbest değil alt ligler müsade etmiyor, bizden çıkan adamları yazdım bj ile hemen hemen aynı, bjde para olmayabilir ama altyapı tesisi ve sistemi konusunda 0 olup bahsettiğin kadar başarılı olamazlar heralde, sanırım etitğin lafı desteklemek adına çırpınış söz konusu ama malesef savını destekleyen bir unsura rastlamadım rtaş.
Arada Bjk yöneticisi sergen falan dinleyin alt yapı oyuncularının sahası bile yok diyor doğru dürüst ne anlatıyorsun.
Ben diyorumki adamlar doğru düzgün hiç yatırım yapmadan tesadüfen bile oyuncu çıkartıyor aynı ülkede sen hiçbir şey yapamıyorsun bu bir şeyi kanıtlıyor ama anlamak isteyenler için

Zagrep hariç diğerlerinin bütçesiyle galatasaray'in bütçesi bir mi? Zagrep'in de tek cikar noktasi altyapidan adam cikarmalari yoksa ayakta kalamazlar futbolda. Adam transferde 100 milyon kazanan takimlari örnek veriyor inanılmaz. Futboldan gram anladığın yok millete akıl vermeye kalkıyorsun.
Tamam siz akman kardeşlere baltanın oğluna bel bağlayın. Hatta ardanın mertensin oglunu falan da alalım hepsi süper topçu olacak

Çok da mühim değil. Zaten ondan bir şey olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt