Haluk Yürekli: "Hamza Akman Danimarka'ya transfer olduğunda Galatasaray yetiştirme bedelinden feragat etti"

Yanlış değerlendirme şampiyonluğa oynarken bunlar çıkmıyor. 40 puan fark yerken kopmuşken bu oyuncuları oynatıyorlar hata yapsalar bile devam ediyorlar öyle çıkıyor. Sen de ise Avrupa'nın alt yapılarda uzun zamandır Avrupa takımları tarafından takip edilen oyuncuya şans verildiği için Efe'ye torpilli deniyor mesela. O yüzden doğru örneklendirme olduklarını düşünmüyorum.

Katılıyorum Carrusca çöp çıkmasa Arda şans bulamayacaktı. Altyapı konusu gereksiz takıntı haline getiriliyor. Bize yerli scouting sistemi lazım yabancı değil. Yabancı transferinde garanti isimlere gidilmeli. Barış Alper, Kerem gibi oyuncuları düşük bütçelere bulup denemek lazım. İrfan, Cengiz gibi 15 milyona yerli almanın anlamı da yok. 15 milyonlara çıkınca çok daha üst seviye yabancı isimlere gidebiliriz.

Rıdvan ve semih harici bjk doğru dürüst süre alamadı bu cocukları avrupaya transfer yaptılar. Rıdvan da bjk işe şampiyonluğa oynadı jelerten 1 gömlek üste topçu. Bir aksilik olmazsa semih 2 haneye gidecek.
Geçen sene Demir Ege 1000 dakikadan fazla süre aldı gitmeden önce Serdar yine aynı şekilde Emirhan bir tek oldu menajer şeyi ile ki o zaman bunların gidişleri yüzünden yönetimleri eleştirilmişti. Bizde de alt yapıdan bazı oyunculara 1-2 milyonluk teklifler olduğu konuşulduğu oluyor bazen ama taraftar tepki koyuyor. Mesela Emin'i kimse saymıyor nedense o da alt yapıdan çıktı %50'sini 4 milyona sattın. Biz de TR kupası maçlarından sonra kaç kere çöp çekildi o oyuncuya. Biz de asıl sıkıntı alt yapı- üst yapı arasında olması gereken çocukları üste hazırlayacak bağlantı yok. Alt yapıda çocuk üste hazırlanamıyor. A takımda da oynatamayınca gelişemiyor o noktada sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum.

Bastır tffye cikarttir tüzükleri kanunlari. Sabah aksam hakem konusacagina bunu konus. Bunu kimse de engellemez umrunda olmaz
Rezerv lig kurulmuştu bir ara. Barış falan A takımda süre bulmadan orada oynamıştı Ali Koç'un isteği ile iptal oldu.

Rezerv lig mantıklı değil zaten, rezerv takımın 3. Ligde olma hakkı olması mantıklı. Rezerv lig u21 liginden farksız
Tam da farksız değildi alt yapı maçlarından daha hazır ediyordu en azından. 3. ligde olması tabi daha doğru olanı ama ona bile engel olundu yani demek istediğim o.

Galatasaray değil
Torpilsaray

Utanıyorum yeminle arkadaş

Şimdi baktım avrupa ligi lideri atletico bilbaonun bütçesi yıllık 150m euro ortalama. Alt yapıdan bir dünya oyuncu çıkarıyorlar, onlarda da eski atleticolu topçunun oğlu var mıdır?

Şimdi baktım avrupa ligi lideri atletico bilbaonun bütçesi yıllık 150m euro ortalama. Alt yapıdan bir dünya oyuncu çıkarıyorlar, onlarda da eski atleticolu topçunun oğlu var mıdır?

:red: örneğe gel

Bastır tffye cikarttir tüzükleri kanunlari. Sabah aksam hakem konusacagina bunu konus. Bunu kimse de engellemez umrunda olmaz
Başımızda yönetim yok ki

Olsa yapılacak ilk üç gündemden biri bu

Mesela bir diğeri de TFF başkanına her fırsatta 2011 şampiyonu kimdir, Fb şike yapmış mıdır diye sormak

Ama başımızda yönetim yok o yüzden bunlar gerçekleşmiyor. Ha bu arada öyle bir engellemeye çalışırlar ki aklın hayalin durur. Ülke insanının iyiliğini isteyen kaç kişi var

benficada nasıl bi sistem var rtaş ışık tutarmısın
Ben pro değilim futbol konusunda. Gidip parasını verir bir danışmandan alırsın neyi eksik yapıyoruz diye. Adamlar hem alt yapısı iyi hem scoutingte iyi her sene şampiyonluk için yarışıyorlar taraftar baskısı yığınla var bütçeleri de bizim seviyemizde her sene şampiyonlar ligindeler. Benim için hayal benfica

Futbolda altyapı işinde heryerde torpil var. Alt liglerde bile var. Torpille bi yere kadar gidersin sonrasını kendi yeteneğin belirler.

En iyi örnek benfica baştan aşağı kopyalamak gerekiyor. Görmesini bilene
Befica'da menajere bağımlı sistem olduğu için en son ekonomik olarak çok kötü durumdalar diye haberler çıkıyordu. O yüzden oradan alınacak örnek Sporting daha makul gibi geliyor.

Geri
Üst Alt