Haluk Yürekli: "Hamza Akman Danimarka'ya transfer olduğunda Galatasaray yetiştirme bedelinden feragat etti"

Başarı endeksle bir yapıda alt yapıdan bir şey beklememeyi bir çözemedik. Oynuyorlarda buna ragmen zaten , e daha ne? yamal çikacak hali yok bu yapıda. Bu arada baksam mesajlara şimdi alt yapi diyen kisiler sallamıstir ilk meteye :asd: onuda es gecmeyeyim.

@Ali Gece ,
bjk ozelinde en bold ve verimli donemler serpil hamdi tuzun zamani idi . bizdeki ali yavas'in izdusumu .

altyas gurubu nacizane oynadigim donemler bjk ile de o donemlerden birinde karsilasmisligim oldu .

istnbul disinda ,
ulkemizde bursaspor ve civar bolge kulupleri bu baglamda referans verebilecegim kuluplerdendi . 3buyuklerden dedigim serpil h t donemi bjk'si ile bizim ali yavas prime donemleri nazarimda yerleri ayridir . her ikisi de ulke futbolu adina buyuk referanslardir efsanelerdir ulke futboluna kattiklari baglaminda.

gecmiste, akman kardeslere dair alt yapida olduklari donem bir iki mesaj yazmistim nacizane... <-> o donemden hatirladigim efe'yi bir tik onde goruyordum buyugune nazaran . nitekim bizde kucuk olan kaldi .

diger yandan , tek macla tu ka ka etmeyi saglikli bulmuyorum . uzerinde durulmasi gereken yeteneklerimizden.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Bu torpil işleri hem mide bulandırıcı hem de kulüp yönetimi için çok sakat. Ayhan'ın oğlu diye böyle muamele çekiliyorsa yarın Ayhan Efe'ye bir kulüp bulur, bonservisi aşağı çekin oğluşum daha yüksek maaş alacak da der. İlla böyle olur demiyorum ama bu kadar iltimas geçmenin manası yok. Efe için de sözleşmeye dakika koymuşlar galiba o daha da rezillik. Sen şu anda her şeyin önünü açmış oluyorsun.

Tiksindirici işler.

Bu herif 1 aydır tesislerde antrenman yapıyormuş bütün Galatasaraylı futbolcuları takipten çıkmış.

Bunun klon olarak aynı beyin yapısına sahip olanı baran denen eleman. Her sene koca yaz boyunca bir takım bulayım oynayayım diye bir derdi yok.
Ne zaman transfer dönemi bitiyor bir tane ezik takım buluyor gidiyor 3 ay sonra geri dönmek için yapıyor bunu. Konfor alanlarını bozmuyor beyfendiler.

İşte niğde bizim için acayip önemliydi bu kamilleri buraya zulme gönderecektik gerçek hayatı yaşayacaklardı.

Bunun klon olarak aynı beyin yapısına sahip olanı baran denen eleman. Her sene koca yaz boyunca bir takım bulayım oynayayım diye bir derdi yok.
Ne zaman transfer dönemi bitiyor bir tane ezik takım buluyor gidiyor 3 ay sonra geri dönmek için yapıyor bunu. Konfor alanlarını bozmuyor beyfendiler.

İşte niğde bizim için acayip önemliydi bu kamilleri buraya zulme gönderecektik gerçek hayatı yaşayacaklardı.

baran d yi diosan hatalı bi yorum

Geri
Üst Alt