- 16 Haziran 2010
- 199.935
- 152.038
- 6.478
Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Cenk Melih Yazıcı'yla İbrahim Hatipoğlu bu sabah Florya'da bir toplantı yaptı."
Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek."
Haluk Yürekli: "Beşiktaş maçının devre arasında Kerem Aktürkoğlu, oyundan çıkacağını öğrenince İrfan hocayla gerginlik yaşamış. Kerem Aktürkoğlu, ardından maçının soyunma odasında "Bir daha bu takımda oynayanın A. k******" dedi. Bunu 4 yerden teyit ettim."
Haluk Yürekli: "Bu olay, bütün takımın önünde oluyor. Okan Hoca da duyuyor. Bu durum, Galatasaray yönetimi tarafından da biliniyor. Bir Galatasaray kaptanı, bu cümleyi kuruyorsa ve Galatasaray bu isme bir daha Galatasaray forması giydiriyorsa sorumluluğunu Başkan ve Hocası taşır. Galatasaray’da oynayan kimse böyle bir cümle kuramaz."
Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu, sen şampiyonluk akşamı 'Gidiyorum' dedin. Milli Takım kampında 'Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim' dedin. Galatasaray'a döndün, Okan Buruk son derece adaletsiz bir şekilde seni ilk 11'de sahaya sürdü. Ve oyundan alınınca 'Bir daha bu formayı giyenin' falan diyorsun. Galatasaray Kaptanı böyle konuşamaz. Böyle konuşmayı bırak, soyunma odasında şişe bile tekmeleyemez. Allah yolunu açık etsin."
Haluk Yürekli: "Galatasaray Kulübü, Kerem Aktürkoğlu'na ne ceza verecek merakla bekliyorum. Ben bu işi takipteyim. Halının altına süpür süpür buralara geldi bu işler. Galatasaray kaptanı bu cümleleri kuramaz. Galatasaray kaptanı soyunma odasında şişe bile tekmeleyemez!"
Haluk Yürekli: "Derrick Köhn ile ilgili önümüzdeki günlerde gelişmeler yaşanabilir."
Haluk Yürekli: "Abdülkerim Bardakcı ve Wilfried Zaha'ya Arabistan'dan teklifler var."
Haluk Yürekli: "Arabistan'dan gelen teklifler, Abdülkerim Bardakcı'nın kafasını karıştırmış. 'Orada iyi bir para kazanabilir miyim?' düşüncesine kapılmış."