Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Soyunma odasında edilen küfür nasıl bunun kulağına gidiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle küfreden birisini hala nasıl istiyor?Okan Hoca Kerem in kalmasını ister, sanırım en son imzaladığı sözleşmede 650 bin € gibi bir ücret alıyordu Kerem. Hem maliyeti çok uygun hem oynadığı son 3 sezonda da +25 gol/asist katkısı verebilmiş bir yerli oyuncu
3 sezon üst üste bu skor katkısını verebilecek kaç tane yerli oyuncu var ligde? Ben de Okan Hocanın yerinde olsam yıllık 5 milyon € maliyeti olan Zaha mı takımda kalsın Zaha nın onda biri maliyeti olan Kerem mi takımda kalsın diye sorsalar herhalde ben de Kerem in takımda kalmasını isterim
Kerem çok kelepirr biriOkan Hoca Kerem in kalmasını ister, sanırım en son imzaladığı sözleşmede 650 bin € gibi bir ücret alıyordu Kerem. Hem maliyeti çok uygun hem oynadığı son 3 sezonda da +25 gol/asist katkısı verebilmiş bir yerli oyuncu
3 sezon üst üste bu skor katkısını verebilecek kaç tane yerli oyuncu var ligde? Ben de Okan Hocanın yerinde olsam yıllık 5 milyon € maliyeti olan Zaha mı takımda kalsın Zaha nın onda biri maliyeti olan Kerem mi takımda kalsın diye sorsalar herhalde ben de Kerem in takımda kalmasını isterim
Maalesef bu kadar plansızlığın olduğu ortamda böyle oluyor. Kerem i satmak istedik doğru düzgün bir teklif bile gelmedi yaz boyunca, şimdi Kerem i Abdülkerim i Zaha yı hatta Köhn ü filan apar topar satmaya çalışıyoruz. Ben doğru düzgün bir satış bile yapabileceğimize inanmıyorum bırak yerlerine oyuncu almayı daböyle küfreden birisini hala nasıl istiyor?
dingonun ahırı mı burası?
maliyet hesabı yapıyorsun da yok olan disiplinin hesabını yaptın mı?
4-5 kaynaktan teyitli diyor HalukYalanmış
Hemen dava açılmalı
Kerem benzer laflar ettiyse onu da satın gitsin
Çiftliğe döndü kulüp
Kime küfretmek açıklamayı okudunuz muböyle küfreden birisini hala nasıl istiyor?
dingonun ahırı mı burası?
maliyet hesabı yapıyorsun da yok olan disiplinin hesabını yaptın mı?
Bu formayı bir daha giyenin a..k.. dedi diyorKime küfretmek açıklamayı okudunuz mu
boyle bir sey demisse , -bir saniye bile bu kutsal formayi giymesini- sahsen istemem .soyunma odasında bu takımda bir daha oynayanın a.... demiş