Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

ya gönderin şunu gitsin kardeşim. 5 milyon verene satın gitsin, böyle adam mı olur ? bakın sporcu demiyorum böyle adam mı olur ? her ay ben gideceğimde gideceğim yok hakkım yeniyor yok o yok bu.. istiyorsa fenere gitsin çokta umrumuzda
Niye 5 e verelim millet veriyor mu

arkadaşlarıın uyarlarına rağmen süper kupada ilk 11 'e giren keremin son sözü a. koyim oldu.

Benim anlamadığım bu herif Beşiktaşlı değil mi. Ne oldu da bir kaç yıldır GS amigosu gibi takılıyor. Hiç samimi değil.

Söylemleri falan da epey itici ve yapmacık. Aynı senin paylaştığın videodaki gibi asıl sen kimsin demek isterim kendisine. Ne katkın olmuş GS'ye de laf çorbası yapıyorsun.
Yav yazıklar olsun ne diyim bunlara bunu söyletenler belli zaten. 2 kişi çıkmış 3-4 yıldır emeğiyle bu formayı giymiş takım kaptanına bunu yapıyor adına da habercilik diyorlar.

Keremci de değilm, kimseci değilim. Ama bu akşamki yayın, yaptıkları ''habercilik'' değil. Bu akşam Kerem ile GS'ın ilişkisini tamamen kopartın yayını yaptılar. Adama sövmedikleri kalmış diyecektim ki sövmüş bile bu Gökhan.

3-4 milyona yapılan Kerem satışına tepki olmasın diye yönetimin bu sığırlara yolladığı bir haber olabilir.

Okan hoca bir dahaki maç kadroya almaz olay gerçekse. Alırsa kolpadır.

Kulüpte iletişim o kadar kötü ki şu haber varsayalım ki yalan saniyesinde siteden yalanlama gelmeliydi . Bir futbolcunu üstelik takım kaptanını bu derece itibarsızlaştırmamalısın . Ha doğruysa yine de çıkıp açıklama yapmak zorundasınız.

Soyunma odasında olan olayın dışarıya sızması inanılmaz bir olay. Takımın yatak odasıdır orası . Oradan bilgi sızamaz.

Çiftliğe döndü kulüp .

Umarım doğru değildir. Kerem'in yine takımdan ayrılması gerektiğini düşünüyorum ama bir kaptanı , şampiyonluklarda pay sahibi olan önemli bir futbolcunu uğurlama şeklinde olmalı. Ha haberler doğruysa orasını bilemem . Yine söylüyorum umarım doğru değildir . Doğruysa çıkıp 3 senemi çaldılar diye ağlayıp sonrasında futbolu bırakma eşiğindeyken seni süper ligde oynatan takıma yaptığın bu yanlış da unutulmaz.

Haluk'un sözüne güvenmemek gerekli. Dünde harcama limitimiz kalmadı yalanını basıyordu. Ben artık bu arkadaşların sözlerini kaale almıyorum.

Keremin psikolojisi bozuk! Şu yönden bozuk, herif kötü oynadığının farkında ama kendisini kafasında öyle bir yerde konumlandırmış ki yedek kalma fikri, rotasyon oyuncusu olma tekrar başakşehirdeki gibi ikinci plana atılma hissi onu yiyip bitiriyor.

Avrupa'da köklü takımların onu isteme imkanı yok yetenek var fakat 26 yaşında artık gençlik, potansiyel veya ilk dokunuşu, pası geliştirir lafları yurt dışında pek işlemediğinden hayalindeki teklifleri alamıyor..

İşlemiyorda ne yapacak ? orta seviye bir la liga takımlarına gidip bir kaç sene takılacak sonrada ts veya bjkde oynayıp kariyerini sona erdirecek.

maç başına ne kadar top kaybı yaptığını kerem bilmiyor mu? bilmese zaten kaybedilen topta nefes nefese geriye doğru depara kalkmaz. arkadaşları it gibi geriye koşuyor onun yüzünden..

dediğim gibi arada özel işler yapıyor hatta bazen tekrar da ederek sanki kerem bu sefer oldu dedirtiyor ama maalesef top kaybetme illeti onun yakasını bırakmıyor. en iyisi olmak yerine bir takımın parçası olmaya çalışsa belki problem çözülür.

Ya hadi git Haluk. Arda soyunma odasinda ne muhabbetler yapıyordu şimdi mi aklınıza geldi? Her topçu skora reaksiyon verip küfür edebilir. 5-0 olmuş maç sonu ne dicekti
Devre arası olmuş galiba eğer yanlış anlamadıysam, yani skor hâlâ 1 - 0. Her topçu reaksiyon verebilir de, formaya o şekilde küfür edilmez.

Devre arası olmuş galiba eğer yanlış anlamadıysam, yani skor hâlâ 1 - 0. Her topçu reaksiyon verebilir de, formaya o şekilde küfür edilmez.
Bidaha bu takimda oynayanin ..... Diyerek takıma mi sövüyor yoksa kendine mi? Birisiyle kavga ettiğinde bidaha sana yazarsam..... Dediğinde karsindakine mi etmiş oluyorsun yoksa kendine ona yazdığın için tepki mi vermiş oluyorsun? Belki de gitmemek için ikna olmuştu sonra sinirlendi ve kendine tepki veriyor kararı için. Ben takimin değerlerine armasina yöneticisine küfür göremedim açıkçası

Bidaha bu takimda oynayanin ..... Diyerek takıma mi sövüyor yoksa kendine mi? Birisiyle kavga ettiğinde bidaha sana yazarsam..... Dediğinde karsindakine mi etmiş oluyorsun yoksa kendine ona yazdığın için tepki mi vermiş oluyorsun? Belki de gitmemek için ikna olmuştu sonra sinirlendi ve kendine tepki veriyor. Ben takimin değerlerine armasina yöneticisine küfür göremedim açıkçası
Valla renktaş sen nasıl anladın bilmiyorum ama; "Bidaha bu takımda oynayanın anasını s....." diyen bir profesyonel futbolcunun, bence Galatasaray'da işi olmamalı. O forma o kadar ucuz değil. Üzüldüm gerçekten.

Valla renktaş sen nasıl anladın bilmiyorum ama; "Bidaha bu takımda oynayanın anasını s....." diyen bir profesyonel futbolcunun, bence Galatasaray'da işi olmamalı. O forma o kadar ucuz değil. Üzüldüm gerçekten.
Bu doğruysa sızdığı için böyle düşünüyorsun. Sızmayan küfürleri vs bilmiyoruz. Bilsek takımda adam bile kalmayabilir. Böyle dememizin sebebi sızıntı. Süreci doğru yönetiriz umarım

bir diğer hususta yerliler ile yabancılar arasındaki maaş farkı.

bu da ister istemez can sıkıyordur. hepimizin işte yaşadığı bu tarz haksızlıklarda akla ilk iş değiştirme fikri geliyor

Geri
Üst Alt