Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

okan hocayı eleştiriyoruz lakin o da muhtemelen floryadaki disiplinsizlik yüzünden zorlanıyor

önceden erden ,albayrak gibi adamlar hocanın yükünü alırdı

şimdiyse kulübün içi cennet mahallesıne dönmüş
Aynen öyle çünkü okan hoca terim gibi lider hoca değil. Yanına güçlü bir yönetici şart

Haluk Yürekli: "Galatasaray Kulübü, Kerem Aktürkoğlu'na ne ceza verecek merakla bekliyorum. Ben bu işi takipteyim. Halının altına süpür süpür buralara geldi bu işler. Galatasaray kaptanı bu cümleleri kuramaz. Galatasaray kaptanı soyunma odasında şişe bile tekmeleyemez!"

Geçen sezon berbat oynarken kerem her maç buna torpil yapıp oynatan okanda suç. Tepesine çıkarttı
Geçen sene bok gibi oynayan Kerem'i sahada tutması da Okan hocanın suçu, bu maçta Ziyech'i tutup Kerem'i çıkarması da. Geçen sene Kerem'i oynatma aşkına zaten taraftarla arası bozuldu adamın.

Ulan kırk yılda bir halı saha maçına gittik neler dönmüş yine yav.

Kerem'i severim, ama bu iş yürümeyecek artık. Gitsin de herkes kurtulsun. Kendisi dahil.

Bu konuya gelirsek bu Haluk ile Gökhan ne ara bu kadar güvenilir oldular anlamıyorum açıkçası. Adamların özellikle transfer haberlerinde o kadar falsosu var ki, o 4 kere teyit ettirdikleri kaynakları transfer haberlerini teyit edememiş mi yani.

Özellikle Beşiktaşlı Gökhan niye GS ultrası gibi takılıyor bir kaç yıldır yav.

Boyle isin icine edeyim. 2 sene sampiyon olmusuz. Her sey daha guzel gidecekken once Erden Timur'u yediler. Simdi Kerem'i yiyecekler anlasilan. Ondan sonra sira Icardi'ye gelir.

Galatasaray'in yatak odasini nasil biliyor bu adam? Boyle sacmalik mi olur? Her olayi bu adama sizdiriyorlar.

Hain ilan edilen, formaya küfür etti denilen, sen nesin, sen kimsin denilen Kerem.

Screenshot_2.png

Habercilik yapacaksanız adam gibi yapacaksınız. Adam asmaca yapmayacaksınız. Siz bunların yaptığı yayına habercilik abi, duyduklarını aktarmasınlar mı demeye devam edin. Kerem'e bir sövmedikleri kalmış, bir de bunu bjkli Gökhan Dinç yapıyor, diğeri yandan takipçisiyim diyor. Hayırdır asıl siz kimsiniz?

Fenerli baskan olsa bu kadar zarar verirdi.Tüm klüp karişti kimse kimseyi dinlemiyor.İsteyen gidiyor.İstemeyen gitmiyor.

Bunlara bu cesareti verenler, haber yaptıranlar, oyuncu yiyenler ile ilk 3'e giremeyiz. Şu laflara bak. Haluk takipçisi olacağım diyor, ultimatom veriyor resmen. Ne hallere düştük arkadaş.

Benim anlamadığım bu herif Beşiktaşlı değil mi. Ne oldu da bir kaç yıldır GS amigosu gibi takılıyor. Hiç samimi değil.

Söylemleri falan da epey itici ve yapmacık. Aynı senin paylaştığın videodaki gibi asıl sen kimsin demek isterim kendisine. Ne katkın olmuş GS'ye de laf çorbası yapıyorsun.

Son 3 sezonda gol asist konusunda tüm kulvarlarda double double yapmış bir yerli oyuncuyu komik ücretlere satamazsın yerine koyabileceğin bir oyuncu yok yerli olarak. 13-15 milyon arası bir bonservis gelmiyorsa problem neyse çözülüp yola devam edilmeli.

Geri
Üst Alt