Haluk Yürekli: "Kerem Aktürkoğlu'nun yolu Galatasaray ile devam etmeyecek"

bunlar söylentidir kimsenin günahını almayalım ama barış'la salak bi penaltı yüzünden kavgalı oldukları herkesin malumu. ve bu adam galatasaray'da kaptanlıkla onurlandırılmış biri. yanına abdülkerim'i alıp barış'ı husursuz edeceklerine el ele kendilerine kulüp bulup takımdaki sevimsizliği bi nebze atmalarını tercih ederim.

yolu açık olsun.

Kerem zaten gitmek istiyordu okan bunun kaldigi otele gidip ikna etti.

Zaha gidecek sende bir numara olacaksin diye ama gec kaldik yada hic girismemeliydi bu ise.
Simdi hem zaha hemde kerem gidecek

Bu halı saha topçusunu başımıza süper star ilan edenler şimdi zil takıp oynayabilir.

Surekli her hafta bunun ayrilma haberlerini veya kuskun halini gormekten biktim. Ya kal adam gibi cikip futbolunu oyna, sonucta takimin ikinci kaptani sensin ona gore davranmayi bil.

Ya da artik nereye gitmek istiyorsan acil olarak defol git, senin kaprislerini cekecek degiliz surekli.

Haluk Yürekli: "Bir daha bu takımda oynayanın deyip küfür eden bir oyuncu bir daha bu takımın formasını bir daha giyerse, Galatasaray Başkanı bunun sorumluluğunu alamaz. Galatasaray’da oynayan kimse böyle bir cümle kuramaz."

ısrarla gitmek istiyor ama teklif yok ligler bittigi dönemde neden teklif getirmedide şimdi ısrar ediyor

zaha harici kerem ve apoda art nıyet ararım açıkçası

Derhal terk et lan bu takımı. Sen kimsin de milyonda birin layık olacağı ayrıcalığa küfrediyorsun. Git yurtdışında boyunun ölçüsünü al sonra da gel Rıdvan abin seni Fb'ye döndürsün sen de kafa ütülersin küçükten beri Fbliydim Fb bu ülkenin en büyüğü diye

Surekli her hafta bunun ayrilma haberlerini veya kuskun halini gormekten biktim. Ya kal adam gibi cikip futbolunu oyna, sonucta takimin ikinci kaptani sensin ona gore davranmayi bil.

Ya da artik nereye gitmek istiyorsan acil olarak defol git, senin kaprislerini cekecek degiliz surekli.

Haluk Yürekli: "Bir daha bu takımda oynayanın deyip küfür eden bir oyuncu bir daha bu takımın formasını bir daha giyerse, Galatasaray Başkanı bunun sorumluluğunu alamaz. Galatasaray’da oynayan kimse böyle bir cümle kuramaz."

bu galatasaray başkanı stadını bastırıp müdürünü dövdüren mi halcuck

Ya hadi git Haluk. Arda soyunma odasinda ne muhabbetler yapıyordu şimdi mi aklınıza geldi? Her topçu skora reaksiyon verip küfür edebilir. 5-0 olmuş maç sonu ne dicekti

Zaha gitsin diye keremi ilk 11 oynatip sonra mac sonunda zahayi hedef alan okan hoca simdi ne yapacak acaba.... tam komedi

Geri
Üst Alt