Haluk Yürekli: "Okan Buruk, 'Bana Arias’ı alacaklarını söyledikleri için Kerem’in satılmasına izin verdim' diyor"

Okan Buruk yönetime sallamaya başlamış.
Sanki aldırdığı adamlardan verim alabiliyormuş gibi ben yönetimin yerinde olsam Okan’ın istediği adamları direk çizerim.

Arias istemek ilginç, adam güney Amerika dışına çıkmamış 27 yaşında şu an. 5-6 milyona bırakacaklarını da sanmıyorum 15-20 fiyat çekeceklerdir muhtemelen. Transferi Okan Buruğa sormasalar daha mı iyi olur acaba, bu paralara tartışılmaz bir oyuncu getirmek çok zor olmasa gerek ilginç işler.

Dursundan hedef saptiriyor. Cenke yükleniyor. Cenkin ne olduğunu baştan biliyoruz, getirene ve hacı ile mum dikene laf etmeli

Bu transfer döneminden beklentim gelenler açısından sıfıra yakındı. Sadece davinson ve balperi satmamaları benim için yeterliydi. Arada Kerem kaynadı ama olsun torreira'yı falan da yollayabilirdi bir anda bunlar 13+bonuslar şeklinde.

Bu transfer döneminden beklentim gelenler açısından sıfıra yakındı. Sadece davinson ve balperi satmamaları benim için yeterliydi. Arada Kerem kaynadı ama olsun torreira'yı falan da yollayabilirdi bir anda bunlar 13+bonuslar şeklinde.
Keremin satışı da planlı sayılmaz son günlerde gelişen birşey benim anladığım (katildaki son video)

Yönetimi tamam biliyoruz da Arias ne aga elindeki neredeyse beleşe oynayan vereceği katkı belli adamı satıp güney amerikadan kapalı kutu adamı istiyorsun. Sen bu kafayla sene sonunu zor görürsünde olan Galatasaray'a oldu..

İşleri güçleri işlerine gelen mevzularda algı yaratmak. Geçiniz.

Haluk Allah bir dese ateist olurum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon bir takım mental olarak ancak bu kadar yerin dibine sokulabilir. Her gün garip açıklamalar garip kararlar... Yine de sağlam takım var ama terim in gittiği ocak ayı enerjisine sokuyorlar insanı

Okan hoca'nın işi gücü yok Haluk'lara bunu söylüyor. Geçiniz

Okan hoca'nın işi gücü yok Haluk'lara bunu söylüyor. Geçiniz
Son dönemde bayaa işsiz Okan. Her mikrofona koşup ne kadar dengesiz ve abuk açıklamalar yaptığını son 2 ayda da gördük. Olmaz demeyelim. Sorumluluğu üstünden atmak için demiş olabilir

Geri
Üst Alt