Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.676
- 20.238
- 2.193
Ben Okan'a yönetimin yalan söylediğini düşünüyorum limit konusunda da yalan söylemişlerdi. Ha Okan yönetimi anlamsız şekilde savunduğu için bunları hak ediyor mu evet ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da çok yalan söylüyor hem de yüzü hiç kizarmadan. Danisiklidir, yoksa azicikta olsa ses cikartirdi.Ben Okan'a yönetimin yalan söylediğini düşünüyorum limit konusunda da yalan söylemişlerdi. Ha Okan yönetimi anlamsız şekilde savunduğu için bunları hak ediyor mu evet ediyor.
O da çok yalan söylüyor hem de yüzü hiç kizarmadan. Danisiklidir, yoksa azicikta olsa ses cikartirdi.
90lardan ziyade 3.5 milyon style gibi geliyor. Yoksa oyuncu bazında hiç yen içerde kalmıyor.Okan hoca için geçen sene söylenenler şu şekildeydi; kulüp içerisinde ve çevresine yönetim için bir bek bile alamadılar diye şikayetçi olurken basına gül dağıtıyor.
Okan hocanın maalesef gereksiz bir 90’lar style kol kırılır yen içinde kalır kafa yapısı var.
Herkesi koruyayım, herkes iyi, birlik ve beraberlik en iyisi, işte şöyle işte böyle, haydi kenetlenelim hey hey heeey
Okan hocam son 2 ay kala evet bu mantıklı ama sene başından bu kafa yapısında olmak fayda değil zarar getirir maalesef
bende böyle bakıyorum yaz başından beri ama her gün geçtikte dediğn ihtimal %30 ve altına indi süreçle doğru orantılı olarak danyal başkan.bu sene takımının kırılma senesi. şampiyon olursak 4 sene üst üste rekoru da kırılır. ama çok dağıldık bakalım ne olacak sonuç.
belli olmaz bu işler. sezonun geneline bakmak lazım sezon başında anlaşılacak konu değil. 7 8 hafta sonra bakılır.bende böyle bakıyorum yaz başından beri ama her gün geçtikte dediğn ihtimal %30 ve altına indi süreçle doğru orantılı olarak danyal başkan.
yoksa epey umutluydum yaz başında. (takıma güvendiğimden tabii yönetime değil)
%100 doğrusun bu konuda. transfer bu işin %10 u falan kağıt üzerinde - geri kalanı sahada ne olduğu diye bakarımbelli olmaz bu işler. sezonun geneline bakmak lazım sezon başında anlaşılacak konu değil. 7 8 hafta sonra bakılır.
bakmayın transfelerin yoğunluğuna veya azlığına as 11i bulup oynatabilmek mesele. sezonu 20 oyuncuyla oynamıyorsun zaten. elinde verim alabileceğin total 11+4 oyuncu olsun yeterli.
Kaza diyeceğiz sezon başı bjk ve boyz maçlarına oraları düzeltecek bi imkanımız yok artık. zaha ziyech ve kerem gibi taraftar nezdinde 3 somurtkan memnuniyetsiz oyuncumuz vardı. olusacaksa bir sinerji bunlardan sonra oluşur. en ufak şeyde çığ gibi büyüyecek bir tepkiden de çıkıldı aslında bakarsanız kerem ve zaha ile yolları ayırmak ile. suratı eskiyen adamların çok ekstrem katkısı yoksa bu şekilde ilerliyor sistem. yeni oyuncuların kredileri olacaktır. okan'ın geçen yıl gruplardaki oynattığı oyunun bi kısmını bile görsek ligde uzar gideriz, taraftar futbolcu kenetlenmesi manasında. onuda zaman gösterecek. bakalım neler yaşayacağız. hocaya güveniyorum. sapıtıyor her sezon başı ama düzeltecektir de. mou faktörü var ligde bu sene. onu yenip şampiyon olmak çok keyifli olacak.%100 doğrusun bu konuda. transfer bu işin %10 u falan kağıt üzerinde - geri kalanı sahada ne olduğu diye bakarım
fakat bu süreçten hemen sonra ligin karar maçlarından belkide en önemlisi denk gelecek - oyunumuzun hali belli (fenerin ne halt yediğinden tamamen bağımsız konuşuyorum) arkasından AVL sürecimiz başlayacak.
odaki bir sıkıntılı sonuç domino efekti yapacak düşüncem var - o maçtan başlayıp ekim kongresindeki homurdanmalara kadar uzanan 1 aylık süreç ve sonrası + bunların takımın üzeirnde etkisi + hocanın bunu nasıl takıma yansıtmayacağı (ki ET yokluğunda bu konuda zayıf duruyor) - bunlardan sekersek - o akdar şanslı olunursa , özellikle okan hoca açısından aman ne güzel.
biz çünkü kaosa , sıkıntılı gözükene sesszi kalan camia değiliz(diğerleri gibi). gerektiğinde genel kurul, gerektiğinde yönetim , gerekince başkan gerekince TD ya da futbolcu - anında ses çıkar bizde. Bunun tabi handikapı da var - sabır yok çünkü.
dediklerinin olması için gerekek tek faktör : OKan hocanın takımı oynatması ve takımın havaya girmesi. tabii ki inşallah olur - sahada göreceğiz.Kaza diyeceğiz sezon başı bjk ve boyz maçlarına oraları düzeltecek bi imkanımız yok artık. zaha ziyech ve kerem gibi taraftar nezdinde 3 somurtkan memnuniyetsiz oyuncumuz vardı. olusacaksa bir sinerji bunlardan sonra oluşur. en ufak şeyde çığ gibi büyüyecek bir tepkiden de çıkıldı aslında bakarsanız kerem ve zaha ile yolları ayırmak ile. suratı eskiyen adamların çok ekstrem katkısı yoksa bu şekilde ilerliyor sistem. yeni oyuncuların kredileri olacaktır. okan'ın geçen yıl gruplardaki oynattığı oyunun bi kısmını bile görsek ligde uzar gideriz, taraftar futbolcu kenetlenmesi manasında. onuda zaman gösterecek. bakalım neler yaşayacağız. hocaya güveniyorum. sapıtıyor her sezon başı ama düzeltecektir de. mou faktörü var ligde bu sene. onu yenip şampiyon olmak çok keyifli olacak.