Haluk Yürekli: "Talisca, Galatasaray'a önerildi, kararı Okan Buruk verecek"

Çok paragöz adam abi bilmiyorum başımıza ekşimesin sonra topçuluğuna lafımız yok

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanka talisca iyidir. Geriezman olmuyorsa. Koşmuyor diyenlere aldanma sen 10 no nun koşmayanı mübahtır. Dripling atsın yeter ;)
Hocam, kaç sene Çin'de bir o kadarda Arabistan'da oynamış biri kadayıfın kralı olmuştur. Bjk haliyle olsa bile kafamda soru işareti olurdu, bu adam ronaldoyla hangimiz daha az koşup gol aticaz yarisindaydi. Bırakalım fener alsın, Arabistan'dan 8e maximen hirtini aldılar, görüyoruz. Bence grizmanda mertens gibi olmayabilir. Sara gibi isimde gücünde adama 20 vermekte beis yok ama gidip futbol hayatının %99u cin ve arabistanda, %1i bjkde geçen adama senelik 10 vermek cidden sıkıntılı. Fenere fiyat artirmadir umarım.

Hocanın oynattığı oyun anlayışında press yapan koşan adamlar lazım bu yüzden ziyech bile sırıtıyor, talisca kaliteli adam ama 10 senedir prof futboldan uzak takılıyor 30 yaşındaki adama 10 milyon maaşı mantıklı bulmakta çok garip

Hocam, kaç sene Çin'de bir o kadarda Arabistan'da oynamış biri kadayıfın kralı olmuştur. Bjk haliyle olsa bile kafamda soru işareti olurdu, bu adam ronaldoyla hangimiz daha az koşup gol aticaz yarisindaydi. Bırakalım fener alsın, Arabistan'dan 8e maximen hirtini aldılar, görüyoruz. Bence grizmanda mertens gibi olmayabilir. Sara gibi isimde gücünde adama 20 vermekte beis yok ama gidip futbol hayatının %99u cin ve arabistanda, %1i bjkde geçen adama senelik 10 vermek cidden sıkıntılı. Fenere fiyat artirmadir umarım.
Maximim iyi oyuncu. Söyle diyim fenerin tüm atakları adamın ayağına bakıyo. Çok iyi top taşıyor. Son kararları sıkıntılı. Zaten bu herzaman onun en büyük sorunu idi. Haricinde maximim kötü oyuncu değil. Talisca koşmuyor diyosun ama izliyomusun Ligi'nde maçlarını merak ettiğim için soruyorum. Ben arada bakıyorum normal ama sen özelllikle izlediysen koşmuyor kesin dıyosan eywallah ben kaçırmış olabilirim. Yatmaya gelir bilemem. Her oyuncuda risk vardır. Oynarsa king olur ama

Alanın elinde patlar bu.

Bir de ucuz da değil.

Bu saatten sonra 10 milyon maaşı grizman gibi iş disiplini olan adam dışında hickimseye verilmemeli ki maaş bütçemiz çok yükseklerde

Yeterince ilgi görmüyor bu haber abi

Talisca’dan bahsediyoruz ligin bugu
Florya suyu içirirsek talisca'ya yapacağı etki :

1733831073167.webp

Okan hoca'nın kararı önemli de zaten bence sallamasyon bir durum. İhtimal vermiyorum

Maximim iyi oyuncu. Söyle diyim fenerin tüm atakları adamın ayağına bakıyo. Çok iyi top taşıyor. Son kararları sıkıntılı. Zaten bu herzaman onun en büyük sorunu idi. Haricinde maximim kötü oyuncu değil. Talisca koşmuyor diyosun ama izliyomusun Ligi'nde maçlarını merak ettiğim için soruyorum. Ben arada bakıyorum normal ama sen özelllikle izlediysen koşmuyor kesin dıyosan eywallah ben kaçırmış olabilirim. Yatmaya gelir bilemem. Her oyuncuda risk vardır. Oynarsa king olur ama
Ronaldo gittiğinde izlemiştim 1-2 mac, sallaya sallaya geziyorlardi, arada da ozetlere baktım, Ama araptan bıktık ligini takip etme sapıklığı yapmadım😄 ispartaspor maçları daha heyecanlıydı o kadar soyleyeyim

Tipki zaha gibi fbye calim atmis olmak icin bir transfer olur

Elimizde patlar, uzak durmaliyiz

Geri
Üst Alt