Hamit Altintop Galatasaray'a ..

Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..

Hamit gelsin ya, ama ondan önce Alper gelsin. Daha acık olmak gerekirse, Hamit icin Alper'den vazgecilme söz konusu bile olmasın. Yani ikiside gelsin sonuc olarak.

Eskişehirliler o çocuk için Arenanın gelirlerine el koymak bile ister.Fener isterse Sezer de olduğu gibi 3e 4e hemen verirler.

O yüzden hiç inancım yok olası bir teklifte alabileceğimize.

Şu anki Engin> 2x Hamit

Alman spiker en az 10 kere Galatasaray´a gidecegini söyledi büyük ihtimalle

Zaten yasli ve sakatliktan yeni cikmis birisi anca gelir Turkiyeye

Başka kimi bekliyorduk ki? :)

Bir şekilde 1 sene sonra falan transfer olup, iyi performans gösterince neden alamadık diyoruz. Zaten neden gelmek istesinler. 27-32 yaş arası kariyerleri sona gelmiş adamları alıyoruz. ( Yararlı olanlar da var tabiki ) Onların arkasında yedek mi bekleyecekler? Onlarda bizim yabancı futbolcu hastalığımızın farkındalar. Ne zaman bu yabancı hastalığı biter, o zaman gelirler. Şimdi Riera yerine Gökhan Töre olsa kötü mü olurdu? Tabi Gökhan Töre'nin gitmesinde başka nedenlerde vardı. Frank Arnesen faktörü gibi..

Ayrıca Avrupa Kupa'larındaki başarısızlıklarımız da bunda bir etken.

Real Madridden Türk oyuncu gelecekte biz burun kıvıracağız.İlginç

Benim tek kizdigim Hamite Galatasaray onu kac kere cagirdi o diretti istemedi kerata.

Bu sezon basi bile istedik hem Fatih hoca bastirdi ih dedi peygamber demedi.Illa Madrid.Ne varsa su madrid :)

Uzuldum cunku bizi bize sezon basi gelebilirdi

Benim tek kizdigim Hamite Galatasaray onu kac kere cagirdi o diretti istemedi kerata.

Bu sezon basi bile istedik hem Fatih hoca bastirdi ih dedi peygamber demedi.Illa Madrid.Ne varsa su madrid :)

Madrid bir futbolcuyu istiyorsa, o futbolcu oraya gider. Annormal bir durum degil. Kizmamak lazim bunun icin.

Engini suan hic bir Türk oyuncuyla kıyas tutmam. Ama pozisyon geregi elma ile armut gibiler. Hamit gibi oyuncuya daima ihtiyac var. Bariz anlamda Davala, Penbe gibi joker oyuncuların eksikligini cekiyoruz.

Nasıl elma ile armut kadar fark oluyor?İkiside ofansif gücü yüksek orta saha oyuncuları, tek farkları biri sol ayaklı öbürü sağ ayaklı.

Hamit'in fizik olarak daha yapılı, Engin'de Hamit'e göre daha kıvrak ve çabuk.

Hamit pres gücü Enginle kıyaslanamaz bile.Takım uyumu ve disiplin gibi konulardan hiç bahsetmiyorum bile

Zaten sırf etiket için gitmişti Real Madrid'e.Bize gelirse şayet gereken katkıyı verir.Hiç oynamasa bile Mertan gibi gelecek vaadeden yeteneklerimizin Alman disiplini ile yetişmesinde pay sahibi olur.

Engin varken artık Hamit öncelikli bir transfer değil. Umarım istikrar tutturur deli Engin de, Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Engin-Melo-Selçuk 7 lisi takımın iskeletini oluşturur. Seneye de paraya kıyıp bir zahmet süper 4 transferle takımı şampiyonlar ligi ayarına getiririz.

Elimizde Elmander,Yekta,Sercan gibi bu iskelete kaılma potansiyeli olan oyuncular da var.

çok küfür yedi oynadığı her maçta..suçu onda bulmuyorum uzun süreli sakatlıktan dönüp direk 11'e koyan TD'ün suç ama Hamit bu kadar leş oynamamalı...

Engin varken artık Hamit öncelikli bir transfer değil. Umarım istikrar tutturur deli Engin de, Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Engin-Melo-Selçuk 7 lisi takımın iskeletini oluşturur. Seneye de paraya kıyıp bir zahmet süper 4 transferle takımı şampiyonlar ligi ayarına getiririz.

Elimizde Elmander,Yekta,Sercan gibi bu iskelete kaılma potansiyeli olan oyuncular da var.

Haklisin renktasda simdi Ujfaluside supheliyim adam iyi oynuyorda bakalim 34 mac kaldirabilcekmi.Seneye nasil olacak yas itibariyle. Yazdigin iskelet dogru iskelet.

Bugün Selçuk İnan ile girdikleri pas trafigi hosuma gitti. Insallah gelir ve Selçuk-Hamit-Melo'lu bir orta saha izlettirir bizlere.

Nasıl elma ile armut kadar fark oluyor?İkiside ofansif gücü yüksek orta saha oyuncuları, tek farkları biri sol ayaklı öbürü sağ ayaklı.

Hamit'in fizik olarak daha yapılı, Engin'de Hamit'e göre daha kıvrak ve çabuk.

Hamit'in ofansif özelliklerinden cok defansif özellikleri mevcut. Hatta milli takımdaki en iyi dönemi sagbek oynarkendi. Ne Hamit Engin kadar kreatif bir oyuncu, nede Engin Hamit kadar mücadeleci hir oyuncu. Buda onları biribirinden tamamiyle farklı tutuyor.

Geri
Üst Alt