- 21 Haziran 2011
- 27.423
- 7.415
- 2.238
Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..
Gelsin Hamit eski Hamit değil ama çok iş yapar Galatasaray'da.
Gelsin Hamit eski Hamit değil ama çok iş yapar Galatasaray'da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
engin kanatlarda oynayabilir. trabzonda sol kanattan baya akıyordu. illa orta saha oynar diye bişey yok.
Su forumda bazi super futbol dahii'lerin Hamit hakkinda negatif yorum bildirmelerine hayretle ve super futbol zekalarina hayranlikla ve buyuk bir imrenme ile okuyor ve Hamit gibi bir futbolcunun neden bukadar cok abartildigini bu super futbol dahiilerini okudukca bir anlam veremiyorum!!....Bu super futbol dahilerine sesleniyorum gercekden gidin B.Munchen veya Real Madrid gibi futbol kuluplerine basvurun onlarin sizlere cok ihtiyaci vaarrrr!!!
p.s. :Hamit gelmis gecmis en iyi yerli futbolcudur!... Hamit' te burun kiviranlar lutfen aynaya bakin birde kendinize burun kivirin![]()
tam bir kazma ya. bu adam nasil madride gitti anlamiyorum. Sanirim oranin caycisi.
-----------Muslera----------
Sabri--Ujfalusi--Semih--Hakan
----Hamit--Melo--Selcuk-----
XXXX-------------------XXXX
---------XXXXXX-------------
hadi diyelim Hamit'i aldik. Mevcut hucum oyunculari zaten gol atamazken Hamit'li bir orta saha gol falan atamaz.
Defanstan zaten gol falan bekleyen yok Sabri 1 veya 2 tane atar en fazla. 3-4 kafa golüde en fazla atariz. savunmanin gole katkisi en fazla 5 Gol olur.
Hamit zaten 100 macta 10 gol atan bir adam , Melo sigorta gibi oynuyor herzaman ondan 5-6 golden fazla gelmez, Selcuk'ta asist yapan bir oyuncu zaten penaltilardan falan filan 7-8 Golde en fazla o atar. Kisacasi bu Hamiti alacaksak ön tarafi komple degistirmemiz gerekiyor. En az 50 Mil. :b5:
Saka yapiyorsun tabii.??