Hamit Altintop Galatasaray'a ..

Cevap: Hamit Altintop Galatasaray'a ..

Gelsin Hamit eski Hamit değil ama çok iş yapar Galatasaray'da.

engin kanatlarda oynayabilir. trabzonda sol kanattan baya akıyordu. illa orta saha oynar diye bişey yok.

hamit mi

ALLAH KORUSUN

bi selçuğu bu kadar istemiştim.inşallah hamit de gelir.mesut,bahtiyar oluruz.

Hamit iyide daha hareketli bi oyuncuya ihtiyacımız var bence.Hamiti sevmeme ragmen bizde beklenilen kadar başarılı olabilecegini sanmam.

Hamit milli maclarda cok kotuydu ama sebebi hazir olmamasidir sakatliktan yeni ciktigi icin. Hamit gelsin ama cok ucuk yillik ucret odenmesin.

N.Ş.A'da istemiyorum. Beğenmediğim bir tarzı var. İyi oynadığında da. Ama şu var. Tecrübeli ve sorumluluk alan yerli sayısı az ve Hamit'i sırf bu yüzden görmek isterim. Onun dışında kardeşi kadar etki yapar en fazla.

Normalde bu takım 50 gol fln atacaksa bu yıl Hamit'le bu sayı 40'a fln düşer galiba.

Milli takımda oynacağı gibi oynarsa çok küfür yer burda.

hiç gereği yok kalsın madridde. kalabiliyosa tabi :D

Su forumda bazi super futbol dahii'lerin Hamit hakkinda negatif yorum bildirmelerine hayretle ve super futbol zekalarina hayranlikla ve buyuk bir imrenme ile okuyor ve Hamit gibi bir futbolcunun neden bukadar cok abartildigini bu super futbol dahiilerini okudukca bir anlam veremiyorum!!....Bu super futbol dahilerine sesleniyorum gercekden gidin B.Munchen veya Real Madrid gibi futbol kuluplerine basvurun onlarin sizlere cok ihtiyaci vaarrrr!!!

p.s. :Hamit gelmis gecmis en iyi yerli futbolcudur!... Hamit' te burun kiviranlar lutfen aynaya bakin birde kendinize burun kivirin :D:coffee:

eskiden isterdim ...gelme lanet olsun böyle amele oyuncuya ihtiyacımız yok bize teknik amele lazım gördük millli maçlarda bırakın real madridi bizim seviyemizde bile değil

Su forumda bazi super futbol dahii'lerin Hamit hakkinda negatif yorum bildirmelerine hayretle ve super futbol zekalarina hayranlikla ve buyuk bir imrenme ile okuyor ve Hamit gibi bir futbolcunun neden bukadar cok abartildigini bu super futbol dahiilerini okudukca bir anlam veremiyorum!!....Bu super futbol dahilerine sesleniyorum gercekden gidin B.Munchen veya Real Madrid gibi futbol kuluplerine basvurun onlarin sizlere cok ihtiyaci vaarrrr!!!

p.s. :Hamit gelmis gecmis en iyi yerli futbolcudur!... Hamit' te burun kiviranlar lutfen aynaya bakin birde kendinize burun kivirin :D:coffee:

Gelmiş geçmiş en iyi yerli futbolcu?

hahahahhaha hamit gelmiş geçmiş en iyi yerli futbolcu? öhö hm evet neyse....

tam bir kazma ya. bu adam nasil madride gitti anlamiyorum. Sanirim oranin caycisi.

-----------Muslera----------

Sabri--Ujfalusi--Semih--Hakan

----Hamit--Melo--Selcuk-----

XXXX-------------------XXXX

---------XXXXXX-------------

hadi diyelim Hamit'i aldik. Mevcut hucum oyunculari zaten gol atamazken Hamit'li bir orta saha gol falan atamaz.

Defanstan zaten gol falan bekleyen yok Sabri 1 veya 2 tane atar en fazla. 3-4 kafa golüde en fazla atariz. savunmanin gole katkisi en fazla 5 Gol olur.

Hamit zaten 100 macta 10 gol atan bir adam , Melo sigorta gibi oynuyor herzaman ondan 5-6 golden fazla gelmez, Selcuk'ta asist yapan bir oyuncu zaten penaltilardan falan filan 7-8 Golde en fazla o atar. Kisacasi bu Hamiti alacaksak ön tarafi komple degistirmemiz gerekiyor. En az 50 Mil. :b5:

tam bir kazma ya. bu adam nasil madride gitti anlamiyorum. Sanirim oranin caycisi.

-----------Muslera----------

Sabri--Ujfalusi--Semih--Hakan

----Hamit--Melo--Selcuk-----

XXXX-------------------XXXX

---------XXXXXX-------------

hadi diyelim Hamit'i aldik. Mevcut hucum oyunculari zaten gol atamazken Hamit'li bir orta saha gol falan atamaz.

Defanstan zaten gol falan bekleyen yok Sabri 1 veya 2 tane atar en fazla. 3-4 kafa golüde en fazla atariz. savunmanin gole katkisi en fazla 5 Gol olur.

Hamit zaten 100 macta 10 gol atan bir adam , Melo sigorta gibi oynuyor herzaman ondan 5-6 golden fazla gelmez, Selcuk'ta asist yapan bir oyuncu zaten penaltilardan falan filan 7-8 Golde en fazla o atar. Kisacasi bu Hamiti alacaksak ön tarafi komple degistirmemiz gerekiyor. En az 50 Mil. :b5:

Saka yapiyorsun tabii.??

melo da selcuk da 5 tane hamit eder

hamiti de alirsak rakipleri agirligimizla bogariz.

Geri
Üst Alt