# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Hamit, Türkiye'ye gelirse ve bu takım Galatasaray olmazsa yönetim gözümde 1-0 geride başlar. Büyük fark yaratır Hamit ligde.

hamit ile gökhan inler orta göbekte oynayabilir mi ki??

Hamiti alan 4 sene lige ambargo koyar, hamit belözü cebinden çıkarır o kadar yani

Gelicek bize.İnanıyorum ben.Bilgim yok ama glicek.

Valla bak :D :o

Hamiti eğer bjkye veya fenere kaptırırsak biteriz.Ne yapıp edip alınmalı.Bjknin hamite 1 kere ihtiyacı varsa bizim 100 kere var

Hamit ve Selcuk'ugu kapacaklar ve malesef yerli kalitesi ile 10 kat önümüze gececekler :(

gökhan inler ve hamit atağını bekliyorum terim ve aysaldan..

Hamit'in şu şartlarda geleceğini en son kulup Galatasaray'dır

Beşiktas ve Fener'le haberleri cıkmaya basladı muhakkakda isi bitireceklerdir biz baskanı secene kadar ayrıca Avrupa kupalarında mucadele etme istegide olacaktır

Sanmıyorum bize gelecegini

Bende aksine en büyük ihtimal olduğumuzu düşnüorum.

Ki kendiside gelmek istediğini baya baya söyled.

'Avrupa önemli fakat GS de yeni tkım kurucak almak isterler belki' türünden bi cümle kurdu.

Elimizde zaten sözleşmesi biticek olan kaliteli çok az sayıda yerli var ilk akla gelenide Hamit.

Fatih terimin (takımın başında olduğu takdirde)ilk istiyceği adam olur bence.

Aysalın yada Terimin iletişime geçtiğindende eminim.

hamitin menejeri kesinlikle avrupada oynayan bir türk takımına gelebilir dedi, bejeke ve febe ile ciddi görüşmüşler ,anlaşmada cok yakınmış, benim duydugum bejeke yıllık net 4 milyon euro önermiş..

Yigit Incedemiri fazla kücümsemeyin derim. Topal'dan sonra ki en iyi yerli defansif orta saha oyuncusu. Bu sezon formu biraz geriledi ama meziyetleri var.

Hamit'in şu şartlarda geleceğini en son kulup Galatasaray'dır

Beşiktas ve Fener'le haberleri cıkmaya basladı muhakkakda isi bitireceklerdir biz baskanı secene kadar ayrıca Avrupa kupalarında mucadele etme istegide olacaktır

Sanmıyorum bize gelecegini

napacak bayernde fınal oynamıs.fenerbahceyle cl kupasını alıp mısyonunu mu tamamlayacak?

Fatih Hoca gelirse eminim ki Hamit'de gelecektir.

hamit ve gokhanin alternatifi rotasyonda yigit incedemir ve sezer alinir ama, yedek klubesini unutmamak gereki

Bizim rotasyon oyuncusuna değil banko 11de oynayacak kaliteli yerlilere ihtiyacımız var.Piyasada kaliteli 3-4 tane yerli varken gidip sezer gibi vasat elemanları alırsak 3-4 sene daha toparlanamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt