# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Biraderi ile birlikte beşiktaşa imza attığına dair söylentiler dönüyo.

Hamit gelirmi bilemem ama kesinlikle bir şekilde ikna edilip getirilmeli. Yerli kalitemiz sıfırın altında

Hamit,Ekici,Selçuk transferleri şart.

Şart değil abi MECBURİYET.Bu adamların alternatifleri sezer gibi yiğit gibi volkan şen gibi vasat adamlar.Alamazsak 3-4 sene daha BAM ayarında yerlilerle oynarız.

Bunların yanında Sezer ve Volkan'a hayır demem Baki.İyi alternatifler.

Demek istediğimi anlamadın Baki. Hamit,Ekici,Selçuk artı Volkan ve Sezer;)

Gerekirse yabancı transferi yapılmasın ama piyasadaki kaliteli yerlileri toplamak zorundayız.Başka bi çıkış yolu yok çünkü.Bu adamları kaptırırsak 50m avroluk yabancı transfer yapsak bile takım toparlanamaz.

NtV ite kaka öyle yada böyle Hamiti BJKa getirecek :SS:

Çok ileride yabancılarda falan gözüm yok Selçuk-Hamit en olmadı bitanesini kapalım.

Gık demiycem gerisine.

Fatih Terim G.Saray'da Şansal'a göre.

Bence Hamit'de bizdedir.

Şayet Kendisi FANATİK GS'li .

hamitin bjk ye gitmesi çok zoruma gider...

Bjknin orta sahası:Ernst,Aurelio,Fernandes,Necip sağ kanat desen Quaresma var ve adamlar hala Hamiti almaya çalışıyolar bizde ne adam akıllı sağ kanat var ne orta saha.Bjknin hamite 1 kere ihtiyacı varsa bizim 10 kere var.Ne yapıp edip almalıyız başka yolu yok

Bjknin orta sahası:Ernst,Aurelio,Fernandes,Necip sağ kanat desen Quaresma var ve adamlar hala Hamiti almaya çalışıyolar bizde ne adam akıllı sağ kanat var ne orta saha.Bjknin hamite 1 kere ihtiyacı varsa bizim 10 kere var.Ne yapıp edip almalıyız başka yolu yok

çok haklısında elimizden bişey gelmez bekleyip görecez kime gideceğini, ama bize değilde başkasına gitme fikri bile rahatsız etmeye yetiyor beni...

çok haklısında elimizden bişey gelmez bekleyip görecez kime gideceğini, ama bize değilde başkasına gitme fikri bile rahatsız etmeye yetiyor beni...

Ya olacak ya olacak başka yolu yok.Olmazsa önümüzdeki sezonu da şimdiden çizelim gitsin

Ya tamam Hamit iyi oyuncu.Eyvallah.Bu ne abi?Gelmezse ölürüz,biteriz,ayvayı yeriz,önümüzdeki seneyi kaybederiz falan komik oluyor.Gelirse buyursun gelsin.Gelmezse yoluna gitsin.

Ya tamam Hamit iyi oyuncu.Eyvallah.Bu ne abi?Gelmezse ölürüz,biteriz,ayvayı yeriz,önümüzdeki seneyi kaybederiz falan komik oluyor.Gelirse buyursun gelsin.Gelmezse yoluna gitsin.

Gitsin diyosun da bu adamın alternatifi Volkan Şen.Yani aralarında 2-3 siklet fark var.Eğer bu fırsatı bulmuşken alamıyosan neden BAM'a muhtacız demeyeceksin.Eğer yönetim büyük düşünüyosa bunu ispatlamak zorunda.volkan şen gibi sezer gibi yerlilerle hiç bi yere varamayız.

Gitsin diyosun da bu adamın alternatifi Volkan Şen.Yani aralarında 2-3 siklet fark var.Eğer bu fırsatı bulmuşken alamıyosan neden BAM'a muhtacız demeyeceksin.Eğer yönetim büyük düşünüyosa bunu ispatlamak zorunda.volkan şen gibi sezer gibi yerlilerle hiç bi yere varamayız.

Şeker kardeşim.Ben diyorum ki gelsin.Ama kimsenin nazını çekmek zorunda değiliz.Nereden baksan 4-5 senedir her transfer döneminde Hamit geldi-geliyor tarzı haberlerden sıkıldım.Geliyorsa gelsin,gelmiyorsa da nereye istiyorsa oraya gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt